Få fremkaldt flere billeder online

Kamera. Foto: sxc.hu
Kamera. Foto: sxc.hu

Fotofremkaldelse på nettet er ikke nyt i sig selv, men nu er der endnu en udbyder af disse opgaver på nettet i Danmark. Det engelske firma FotoInsight tilbyder nu også sin service  Danmark i lighed med over 30 andre lande.

Du kan få fremkaldt billeder, lavet fotobøger, kalendere og posters direkte på hjemmesiden ud fra de fleste billedformater.

Man betaler en stykpris og et fast ordregebyr, uploader sine billeder og bestemmer, hvad man vil have. Derefter sendes det hjem til postkassen.

One thought on “Få fremkaldt flere billeder online

  1. På et fotolærred kommer de gode billeder til at se store og flotte ud. Billederne spændes op ud over trærammens kant, sådan at der med den 2 cm dybe kant med tryk opstår en tredimensionel effekt. Billedet vokser frem i rummet.

Skriv et svar