Sådan får du et mere råt look

 

Er du typen, der ikke kan lide at gå i farver? Frygter du den kommende mode, som er fyldt med pastelfarver og alle mulige former for print? Vil du meget hellere have et mere råt look i mere neutrale farver? Så kan du også sagtens opnå dette, uden at du bliver umoderne eller tvunget til at gå med lyserøde farver. Med denne guide lærer du, hvordan du får et mere råt look og samtidig er med på moden.

 

Det simple læder look

Er du til det absolut mest simple og kendte outfit, så skal du gå efter et par skinny jeans i en mørk farve, såsom sort eller mørkeblå. Hertil skal du bruge en hvid t-shirt eller bluse, en læderjakke og et par sorte læder støvler. Dette er helt sikkert et outfit, du har set før, og det er et outfit, som aldrig vil gå af mode. Vil du gerne skille dig lidt ud, kan du tilføje en smart taske med en lidt lysere farve og et halstørklæde i lyseblåt. Dette vil skabe en god kontrast til dine skinny jeans og hele læderlooket. En hat i grå, eller en anden neutral farve, vil også stå godt til outfittet. Prikken over i’et vil være et par knaldrøde læber. Med dette outfit vil du stadig være rå og moderne, men du vil også skille dig ud fra mængden.

 

Rå og moderne

Er du til et lidt anderledes råt look, så vil dette outfit noget for dig. Med et par sorte skinny jeans, som gerne må have lidt huller, en hvid bluse og en leopard jakke, vil du opnå et råt look, men du vil samtidig også være meget moderne. Du kan bruge et par sorte støvler med lidt hæl hertil. Med denne stil vil du være så rå, som du overhovedet kan blive, og du vil stadig være meget moderigtig. Mulighederne for at få et råt look med et par skinny jeans er mange, og det er helt op til dig selv, hvor råt og moderne det skal være.

Skriv et svar