Hvad du skal bruge, når du starter til ridning

 

Heste er fantastiske dyr, som er fantastiske at ride afsted på. Når du starter til ridning, er der flere ting, som du skal have fat i. Der er forskelligt udstyr, som er nødvendigt for dig at have, når du starter til ridning. En hest er smuk, men kan også være farlig, hvis den bliver bange, eller du bliver smidt af. Derfor er det vigtigt, at du har noget udstyr, som også kan passe på dig i en farlig situation, så du undgår skader.

 

Det her skal du bruge, når du starter til ridning

Der er som sagt flere ting, du eller dine forældre skal investere i, når du skal starte til ridning. Nedenfor kan du se en liste over nogle af de vigtigste ting.

 

En ridehjelm

En ridehjelm er et must, når du starter til ridning, den er især din sikkerhed, hvis du er så uheldig at falde af hesten. Derfor er der vigtigt, at du finder en ridehjelm, der er sikkerhedsgodkendt. Hvis du falder af, kan hesten også komme til at sparke dig, hvilket kan have store konsekvenser, da hesten er meget stærk. Ridehjelmen vil i de fleste tilfælde kunne være nok beskyttelse for dig, så du ikke kommer galt afsted.

 

Ridebukser

Det er ikke fordi, at man skal have særlige bukser, når man rider for at se smart ud. Ved at have ridebukser, vil du have lettere ved at sidde godt fast på hesten. Den støtte vil du især i starten have et behov for.

 

Ridehandsker

Ved at have ridehandsker på vil du have meget lettere ved at holde fast om tøjlerne. På den måde vil det være lettere for dig at styre hesten. Hesten kan godt lave en uventet bevægelse, her er det vigtigt, at du har godt fat i tøjlerne, så du ikke falder af, derfor kan ridehandskerne især i starten være en rigtig god hjælp for dig.

Skriv et svar