ProSonas laver større videoopgaver i Aalborg og Nordjylland

Har du brug for hjælp fra nogen, der har stor erfaring med videoproduktion, storskærmsproduktion og liveproduktion? ProSonas er eksperter på netop disse områder, og de står klar til at hjælpe med både store og små opgaver.

Deres første rigtige opgave indenfor multicam-produktion var i Aalborg for den hæderkronede familievirksomhed Thrane Erhverv. Deres første livestreaming foregik ligeledes også i Aalborg da fodboldklubben AAB bookede dem til at lave livestreaming af et sponsorevent. Siden har Aalborg haft en særlig plads for ProSonas, der efterhånden har stor erfaring indenfor videoproduktion og livestreaming.

ProSonas er gennem de sidste 8 år, hvor de har specialiseret sig i at kunne tilbyde videooptagelser og streaming, blevet et erfarent produktionsselskab med et godt renomme, der kan producere video, lave livestreaming, lave storskærmsproduktion og B2B liveproduktion i TV-kvalitet. De laver det blandt andet til investor relations, events og konferencer.

Så hvis du mangler en professionel partner inden for videoproduktion, hvis værdier er stabilitet, troværdighed og høj, teknisk kvalitet, så kan du trygt bestille ProSonas til at lave videoproduktion i Aalborg og hele Nordjylland, uanset hvad opgaven lyder på.

ProSonas har hovedkontor med salg og administration i Vejle men har lokale produktionskæder i København, Aarhus, Odense, Aalborg og de 10 største provinsbyer.