Et smukt bestiksæt til et smukt hjem

Hvis du går op i de små detaljer i dit hjem, så er bestikket ikke et dumt sted at starte. LaGuiole laver bestik med fine træsorter i sig, og du kan finde et stort udvalg af det hos Butik Jes Pors.

LaGuiole knive og gafler er ikke helt almindeligt bestik. Det er lavet af smukke træsorter som horn, ibenholt, palisander og oliventræ, og så er det sat sammen med rustfrit stål, og derfor har det et meget eksklusivt look.

Man skal ikke undervurdere ens bestiks betydning for helheden, når man eksempelvis dækker bord. Der er stor forskel på helt almindeligt bestik og så bestik, hvor man kan se, at der er kælet for detaljen. Det er der, når det gælder LaGuiole-bestik, for de laver det ved at sammensætte unikke materialer og dermed lave steakknive, brødknive, kage- og ostesæt, proptrækkere og lignende.

Du kan eksempelvis få bestiksættes, du ser på billedet, hvor kniven og gaflen er lavet i oliventræ og blankt metal. De er håndlavede og har derfor livslang garanti, hvilket vidner om kvalitet og omhyggelighed, som det franske mærke brander sig på.

Hvis du er interesseret, så kan du finde flere billeder og beskrivelser af bestik på butikjespors.dk, hvor der er et stort udvalg af LaGuiole-produkter. Generelt er nøgleordene hos Butik Jes Pors nemlig kvalitet, design og funktionalisme.