Safari: Udlev din afrikanske drøm og bliv Karen Blixen for en stund

I det østlige Afrika finder vi det naturskønne safariland Kenya. Landskabet er meget vekslende og byder på alt fra søer og regnskov til savanner og stepper. Helt ude ved det Indiske Ocean i øst ligger kystbyen Mombasa, mens hovedstanden Nairobi findes i midt i landet. Mod vest er Afrikas største sø Victoriasøen, som ligeledes grænser op til Tanzania og Uganda. Søen er på hele 68.800 km², hvori der findes mere end 3000 øer.

Safari i kenya

Men hvad kan dette skønne land, så give dig? Jo, landet er med dets fantastisk afvekslende natur fyldt med muligheder. Hvad enten det er den klassiske safarirejse til Afrika, familiesafari i børnehøjde, fotosafari eller badeferie, så har Kenya det hele. Det var ikke uden grund, at Karen Blixen forelskede sig i netop dette land!

Kenya er bl.a. anerkendt som et af de bedste safari steder, og der er rig mulighed for at opleve masser af dyreliv. I Masai Mara National Reserve findes mange af de store katte, hvor det er muligt at se løver, geparder og leoparder. Samtidig kan man hen mod efteråret også se gnuernes årlige vandring, The Great Migration.

Hvis man drager op mod højlandet i Aberdare, vil det endvidere være muligt at opleve de resterende dyr i the Big Five. Her er der nemlig gode chancer for, at se elefanter, bøfler og næsehorn.

Med den skønne afrikanske natur og det rige dyreliv lægger Kenya desuden op til storslået fotografering. Her kan man eksempelvis tilbringe flere timer ved den fuglerige Naivasha sø eller langs Maraflod. Da floden er vandrig betyder det også, at den er rig på dyreliv året rundt. Dermed er der et godt potentiale for at fotografere giraffer, flodhest, antiloper og gazeller. Og er man heldig, kan man måske fange en af de utallige krokodiller i aktion.

Grundet Kenyas fantastiske beliggehed langt det Indiske Ocean, kan man endvidere tilbringe en skøn ferie ved det krystalklare hav. Udover at man kan dase ved de kridhvide sandstande og palmer kan golfspilleren tage en tur på greenen eller også er den gamle handels- og havneby Mombasa et besøg værd.

Alt i alt så har Kenya noget for alle.

Skriv et svar