Sådan bruger du produkter til at sætte skub i romantikken igen

Det sker for rigtig mange. Det der startede med at være hvedebrødsdage, begynder stille og roligt at blive mere og mere trivielt. Det er selvfølgelig ikke til at undgå, at toppen af forelskelsen daler en smule, men det er ikke umuligt at have et forhold, hvor gnisten bevares i rigtig lang tid.

Der er mange ting, man kan gøre, når man mærker, at gnisten og forelskelsen er ved at ryge. Mange vælger at begynde til parterapi eller andre former for behandling. Det rådgives dog til, at man starter blødere ud, og ikke skaber en ildebrand af en smule røg. I stedet kan I jo overveje at benytte jer af tiltag og produkter til at sætte skub i romantikken.

barberskrabere

Start med sexlivet

Der er en klar tendens til, at hvis sexlivet kører, så kører resten af forholdet også godt. Det er underligt, men sådan er det. Når man har sex, er man fuldstændig blottet for sin partner, og det er der, man virkelig kan være sammen med sin partner på en inderlig måde.

Hvis man skærer ind til benet, er sex, og det der følger, det der adskiller det at være i et forhold med sine andre relationer. Hvis sexlivet har lidt under, at det hele er blevet lidt trivielt, kan det være en god ide at krydre det lidt med forskellige tiltag. Det kan blandt andet gøres ved at købe noget glidecreme eller andre former for seksuelle og sensuelle ting, som man har i en lille kasse, man tager frem, når man skal hygge sig sammen.

Gå op i jer selv

I starten når man ses, har man taget det stiveste puds på, børstet tænder i flere minutter og håret sidder med millimeter præcision. Sådan kan det selvfølgelig ikke være, når man bor sammen. Nogle gange har man bare brug for at flade ud, men det betyder ikke, at man ikke også skal huske stadig at gøre sig lækker for sin kæreste.

Det er der desværre rigtig mange, der negligerer, og det er derfor et godt sted at starte, hvis I kan mærke forelskelsen ikke er, hvad den har været. Hvis man lige pludselig ser sin udkårne, som man så vedkommende, da man lærte personen at kende, kan der lige pludselig opstå de velkendte sommerfugle i maven igen.

Hvis I ikke har tid til at gøre det mange gange om ugen, er det en god idé at aftale én dag om ugen, hvor I gør noget ekstra ud af jer selv. Det kan for eksempel være en aften, hvor I mødes et eller andet romantisk sted. Her skal I simpelthen dukke op og se brandgodt ud. Kvinden med den fine kjole, en subtil og flot makeup og røde læber. Manden skal tage en af sine barberskrabere ud af skabet, pleje skægget, re håret og tage et flot jakkesæt på.

Brætspilsaftener

Det lyder ikke særlig sexet, men brætspilaftenener, vil helt sikkert føre jer tættere sammen. I stedet for bare at sidde helt stenende foran fjernsynet, kommer I virkelig hinanden ved, når I sætter jer ned foran hinanden og spiller et sjovt spil.

I kan jo vælge at spille et spil, hvor I skal være et team, men det vil heller ikke være helt dumt at spille et spil, hvor I virkelig skal konkurrere med hinanden. Lidt konkurrence tager ingen skade af. Det vil måske endda være med til at se hinanden i et andet lys.

Skriv et svar