Lad batterierne op – Få en god sommer med disse tips

Du kender det – Bøfferne er på grillen, vinen er åbnet og hvad nu – Ikke mere gas på grillen!? Afsted på tanken efter en ny flaske. Men gider du også køre på tanken, når du mangler batterier? Vi har samlet et par tips til en god sommer så du kan trække stikket ud og få ladet batterierne op – næsten uden at røre en finger.

Undgå røg i køkkenet med nye batterier

På en varm sommeraften er grillen et dejligt samlingspunkt. Det gælder om at nyde det gode vejr indtil det skifter og grillen er et hyggeligt samlingspunkt for hele familien. Og selvom meget kan klatres med en fed gas-grill, er køkkenet ikke helt overflødigt. Vinen skal på køl, salaten skal skylles og brødet lunes.

Men ups – hvor længe har det været i oven? Måske har du selv prøvet det – Røg i køkkenet, fordi du er helt opslugt af noget andet, mens brødet er i ovnen. Selv har jeg præsteret at sætte æg over at koge og komme tilbage efter en lang telefonsamtale, bare for at opdage en gryde med sorte æg og en fæl stank i hele køkkenet.

Her hjælper en god røgalarm – med mindre du er ligesom mig og mange andre, der ”glemmer” at få skiftet batteriet og tager det gamle ud, når alarmen begynder på med sin evindelige bippen for at sige ”Skift batteri nu”. Og er du ligesom mig, har du ikke skuffen fuld af 9-volts blok batterier. Det er en af de ting der sjældent står på indkøbslisten og aldrig kommer i kurven fordi de er på tilbud. Heldigvis er det nemt at finde billige batterier hos en online batteributik som batteributik.dk, der har et stort udvalg af batterier i alle prisklasser. Køb et par stykker hvis du vil nyde en dejlig sommeraften og undgå røg i køkkenet.

Lad robotstøvsugerne danse med Roomba batterier

Mister du pusten ved tanken om at støvsuge stuen? Så er du nok en af dem der elsker din robotstøvsuger. Men selv en robot kan tabe pusten. Når din robostøvsuger begynder at falde af på den betyder det ikke, at den er klar til pension.

Den drives af et genopladeligt batteri og ligesom andre batterier har det en begrænset levetid. For en Roomba skal du regne med at batteriets levetid afhænger af, hvor meget den arbejder. Hver opladning tager en lille bid af ydeevnen, så kører den ofte, brænder batteriet hurtigere ud. Det er nemt at skifte batteri i en robotstøvsuger og det er meget billigere at købe et nyt batteri, end en helt ny støvsuger.

Find dine batterier til robotstøvsugere online og vind kampen mod nullermændene – næsten uden at røre en finger. Så kan du slappe af og lade op, mens robotstøvsugeren danser i stuen.

Igen sure miner med værktøjsbatterier

Er der brug for et hul, er det godt med et bor og en kraftig maskine der kan gennemhulle husets vægge. Der skal lige et nyt maleri op, skæres en hylde til eller skrues et legehus sammen. Akku-værktøj gør arbejdet til en leg.

Boremaskine, skruemaskine, stiksav – Det hele fås med batteri og uden ledning er det meget lettere at komme i gang med det samme. Er du en ivrig handyman ved du også, at batterierne brænder ud. Så står du der, midt i dit seneste projekt, med en skruemaskine der har et svagere moment end en doven teenager og nogle unger der ikke kan vente på at gyngen kommer op at hænge. Det er der heldigvis råd for: Gør det selv mænd og kvinder skifter selv batteriet i deres boremaskiner og værktøj.

Det nemmeste er at finde batterierne online hvor du kan vælge efter værktøjsmærke. F.eks. Dewalt-batterier, Maktia-batterier, Bosch-batterier med flere. Hvis butikken har varen på lager, kan du tit have dem dagen efter du har bestilt dem. Det bliver ikke meget nemmere og du kan gøre dit projekt færdigt og nyde sommeren uden sure miner.

Skriv et svar