Petit Piao børnetøj – modetøj til de mindste

Når børnene skal være lidt smarte, så står Petit Piao klar med smart og moderne tøj til de mindste. Mærket er med på noderne og kan få alle børn til at se stilfulde ud, om det så er til første skoledag, bedstemors fødselsdag eller juleaften. Petit Piao laver tøj af en høj standard, hvilket naturligvis er afspejlet i prisen. Tøj i den prisklasse bør man passe på, så læs med nedenfor om hvordan du passer bedst på barnet og barnets tøj.

Pas godt på barn og tøj

Du passer ekstra godt på dit nye Petit Piao-tøj, hvis du husker at læse grundigt på vaskevejledningen, som sidder i tøjet. Disse vaskeregler bør overholdes, så der aldrig vaskes varmere eller hårdere, end der står. Det er selvfølgelig altid en mulighed at gå ned i vaskestyrke. Nyindkøbt tøj bør altid vaskes, inden det tages i brug. Det gøres for at beskytte barnet mod, at det bliver udsat for unødvendige kemikalier, som der kan være rester af i tøjet fra produktionen.

Vaskes tøjet ikke inden brug, så er der f.eks. risiko for, at barnet udvikler allergi. Efterfølgende bør tøjet kun vaskes, hvis det er beskidt eller lugter. Hvis du har købt tøj med tryk, pailetter eller lignende på, så bør disse vendes med vrangen ud, så de er bedre beskyttet mod vaskemaskinen. Dette gælder helt generelt også for mørkt tøj. Det er hårdere ved vasketøjet, hvis vaskemaskinen fyldes for hårdt, så dette bør undgås.

Når vasken er færdig, så er det bedst at tørre tøjet ved at hænge det op udenfor og lade det tørre i vinden. Tørretumbleren slider meget på tøjet, krymper det og giver det et kedeligt udseende, så den bør så vidt mulig undgås. Når tøjet hænges op udendørs, så bør det ikke være i direkte sollys, da det kan blege eller misfarve det. Husk også at strække tøjet ud i den oprindelige facon inden det hænges op.

Pep klædeskabet op online

Hvis du er klar til at friske garderoben op til de små poder, så finder du et stort udvalg af børnetøj fra Petit Piao på forskellige webshops. Her finder du masser at vælge mellem lige fra bukser og trøjer til tasker og strømper, samt regntøj. Alt sammen med flotte tryk af bl.a. tigerhoveder og tigerstriber.

Skriv et svar