Briller til PC

Vi bruger skærme dagligt. Til at finde en god opskrift, læse nyhederne, se TV, spille computerspil og til at arbejde. Skærmene har på mange måder gjort livet lettere for os, men vi skal huske at beskytte øjnene mod det blålys, skærmene udsender. Hos CrossEyes finder du briller til PC, TV og alle andre skærme.

Kan du svare ja til et af følgende udsagn, bør du overveje at få dig et par skærmbriller.

  • Jeg sidder ofte foran computeren og arbejder.

  • Jeg spiller computer i min fritid.

  • Jeg bruger meget tid på at scrolle feedet igennem på min telefon.

  • Jeg bruger min skærm til at læse bøger og aviser på.

De mange muligheder, som digitaliseringen har givet os, har også en bagside – især for dine øjne.

Pas på blåt lys

Måske har du oplevet besvær med at falde i søvn eller at dine øjne bliver trætte og tørre, når du har siddet meget foran skræmen. Det er helt almindeligt og noget af det, der følger med vores digitale livsstil. Computere, fjernsyn, tablets, GPS-enheder og smartphones afgiver blåt lys. Nu har CrossEyes den brille, der beskytter dine øjne mod skærmens blålige lys, og hjælper dig til friskere øjne og bedre søvn.

Blue coating beskytter

Skærmbrillerne fra CrossEyes indeholder det, der hedder blue coating. Det er en glasbehandling, som reducerer det blålige lys fra skærme. Dermed kan øjnene slappe af, og du får en mere naturlig farveopfattelse. Skærmbrillerne kan både bruges af dig, der i forvejen har briller og dig, der ikke bruger briller til daglig.