Find den rette udklædning til enhver lejlighed

Hos karnevalshoppen finder du mange forskellige muligheder inden for udklædning. Udklædning behøver ikke nødvendigvis kun at høre sig til ved karneval, halloween og fastelavn, men kan året rundt bruges som festlige indslag til begivenheder.

Udklædning til festen 

Ved festlige lejligheder kan det være sjovt at opfordre til at komme iført en udklædning. Man kan holde sine fester efter et bestemt tema eller blot opfordre til at komme udklædt efter eget valg. Udklædningsfester er for alle i alle aldre og kan skabe smil og glæde blandt familie og venner.

Om det er en børnefødselsdagsfest eller en 50 års fødselsdag – det er altid sjovt, når alle klæder sig ud.  Ønsker du inspiration til, hvilke tema man kan holde sin udklædningsfester efter, er der nedenfor en guide delt op i udklædningsfester for børn og udklædningsfester for voksne.

Udklædningsfester til børn 

Skal du holde en børnefødselsdag eller klassefest efter et bestemt tema, men mangler inspiration, kan du her lade dig inspirere af de følgende forskellige forslag. Du kan lave et eventyrstema, her kan børnene udklæde sig som eksempelvis riddere, prinser, prinsesser eller hekse. Ved et sådan tema er udklædningsmulighederne mange, og det står børnene rimelig frit for, hvad de klæder sig ud som. Man kan også have dyretema, superheltetema, indianertema, diskotema uhyggetema osv. Mulighederne er mange, og børnene skal nok synes, at det er sjov lige meget, hvilket tema man vælger.

Udklædningsfester for voksne 

Ved udklædningsfester for voksne er det typisk meget populært at holde temafester efter årtier. Her er både 50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne populære tema, hvor gæsterne kan klæde sig ud efter årtiernes modefænomener og skabe grin og gode minder om, hvordan man før i tiden klædte sig.

Pift udklædningen op med tilbehør 

Udklædning er én ting, men for at gennemføre en udklædning fuldt ud bør man gøre lidt ud af tilbehøret dertil også. Her kan man vælge tilbehør som eksempelvis parykker, skæg, hatte, farverige kontaktlinser, smykker, sko, tasker og ikke mindst sminke passende til udklædningen. Så er udklædningsfesten virkelig gennemført!