Åreknudeklinikkerne behandler med førende forskning i ryggen

Speciallæge i karkirurgi Lars H. Rasmussen var med til at grundlægge Åreknudeklinikkerne, og han er den ledende forsker inden for netop dette felt. Bestil tid og få dine venesygdomme behandlet på under en time.

I 2001 blev Åreknudeklinikkerne grundlagt af ingen ringere end Dr. Med. Lars H. Rasmussen, der er speciallæge i karkirurgi og er den internationalt ledende forsker indenfor moderne behandling af åreknuder og karsprængninger.

Det var også ham, der introducerede moderne behandlingsmetoder med laser, radiofrekvenser og skum i Skandinavien få år efter, og siden har han været med til at udvikle endnu flere moderne metoder.

Åreknudeklinikkerne er altså eksperter i at fjerne åreknuder og karsprængninger, fordi Lars H. Rasmussen har samlet et hold af Danmarks mest erfarne specialister i fjernelse af åreknuder og andre venesygdomme på klinikkerne i Næstved, København, Århus og Odense.

Du behøver ikke sætte lang tid af til din behandling, for det tager under en time. Og så er behandlingen tilmed smertefri, når bare du har fået din lokalbedøvelse, den giver et flot resultat, og efter lader ingen ar. Det er ikke nødvendigt med nogen efterfølgende sygemelding.

Behandlingen baseres på den forskning, Rasmussen har lavet, og forskningen har vundet internationale priser og er publiceret i de førende internationale tidsskrifter. Du kan derfor trygt overlade dine åreknuder og karsprængninger til Åreknudeklinikkerne.