Sådan får du flere hits på din hjemmeside

Du har startet en virksomhed, og har oprettet en hjemmeside, men du synes ikke rigtig, at det har resulteret i nogle nye kunder i butikken på den konto. Det kan du heldigvis sagtens lave om på, ved at alliere dig med en Google AdWords specialist, som ved lige præcis, hvordan du får vendt skuden, og begynder at få endnu mere gang i hjulene. Det er nemlig ikke nok at have en super fed hjemmeside, hvis ingen finder vej hen til den, og får viden om det, som du tilbyder.

 

Hvad er Google AdWords?

Kort fortalt er det en måde, hvorpå man kan generere mere trafik på sin hjemmeside, og dermed høste større omsætning i sin virksomhed. Der findes to slags markedsføringer, søgeannoncer og displayannoncer. Når du laver en Googlesøgning, så vil de annoncer, der står i toppen af søgeresultaterne være sponsorerede annoncer, som forskellige firmaer har købt, for at gøre deres virksomhed mere synlig og attraktiv. Annoncerne vil tiltrække sig opmærksomhed og ’hive’ kunder ind. Displayannoncer er de bannere og videoer, som du sikkert kender fra bl.a. Facebook ude i højre side, og det vil som regel ’skubbe’ forbrugeren til at klikke videre på dem.

 

Spar tid og penge

Det er måske en sandhed med modifikationer, for det koster selvfølgelig noget at få en specialist i Google Adwords til at hjælpe en med at søgeoptimere ens hjemmeside. Men det, sammenholdt med de penge du selv skulle bruge, hvis du ikke havde en ekspert ombord, ville hurtigt kunne løbe op i det samme, hvis ikke mere, pga. alt det tekniske du selv skulle sætte dig ind i – og det er uden at have indregnet den tid og energi, du kunne have brugt på at tage dig af alle de kunder, som disse modifikationer ville generere. Så regnestykket over tid vil nok se en del mere profitabelt ud end det kortvarige her-og-nu regnestykke.