Optimér din virksomhed med Microsoft Dynamics 365 Business Central

I vores digitale og teknologiserede samfund i dagens Danmark, er der er stort set ingen virksomheder, der fungerer optimalt uden en effektiv it-løsning. Det er således essentielt, at softwaren spiller som den skal, da dette har stor betydning for virksomhedens succes og fortsatte eksistens. Microsoft har med deres softwareløsninger og Office-systemer været førstevalget hos mange i adskillige år, og nu har firmaet lanceret deres nye satsning, Microsoft Dynamics 365, som er en effektiv forretningssoftware, der kan gøre virksomheden endnu skarpere på it-fronten. Her får du et lille indblik i den nye software og dens fordele.

Hvad er Dynamics 365, og hvad kan det?

Microsoft Dynamics 365 Business Central er kort fortalt en forretningsorienteret it-løsning, der kan bruges til at varetage virksomhedsstyringen i alt fra drift, produktion, økonomi, marketing, kundeservice osv. Softwaren kommer i et standardformat, hvor du så kan tilkøbe specialiserede apps til forskellige formål. Microsoft Dynamics 365 absorberer det tidligere Dynamics NAV, hvis funktioner kommer til at blive integreret i det nye system. Teknologien som Microsoft Dynamics 365 benytter kan på mange områder sammenlignes med den, som du grundlæggende kender fra Office-systemerne. Idéen med den nye software er grundlæggende at tilbyde en løsning, der overordnet fungerer som en cloud-platform, hvor ERP og CRM-applikationer samt Office-systemerne nemt integreres i skyen sammen med eventuelle tilkøbte apps.

Softwaren er dermed det nyeste skud på stammen hvad angår moderne virksomhedsstyring, og hvis denne implementeres korrekt i virksomheden, vil de effektive resultater hurtigt følge trop. Hvis man ikke har så meget erfaring på området, kan det dog være en udfordring at implementere et helt nyt it-system. Her kan du med fordel alliere dig med et kompetent it-firma, der har forstand på Dynamics 365 og som kan skræddersy en knivskarp og personlig løsning til virksomheden. Således kan du nemt få styr på virksomheden med Microsoft Dynamics 365.