alt det, du kan ønske dig
Thursday September 19th 2019
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

oktober 2018
M T O T F L S
« sep   nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkivet

Invester i din første bil

Er det ved at være på høje tid, at du får købt dig en bil, således du kan komme til at bruge dit kørekort på dine egne præmisser? Så er der flere ting i forbindelse med købet, som du skal tage højde for. Det er nemlig dyrere end som så at eje en bil. Læs mere om det her og find ud af, hvor du kan spare penge på din bil.

Flere udgifter

Når først kørekortet er i hus, kan det næsten ikke gå stærkt nok med også at få erhvervet sig en bil, således man kan komme ud på vejene med alle sine venner. Og derfor går der kun ganske kort tid, før man underskriver papirerne, til man sætter sig ind bag rattet i sin egen bil. Før man når så langt, skal man dog lige tænke på, at udgifterne ikke blot stopper, når først selve bilen er betalt. Der vil nemlig vedblive at komme regninger i forbindelse med bilen, som man er nødsaget til at tage sig af og forholde sig til.

For det første skal man sørge for at have styr på alle de lovpligtige afgifter, som der skal betales. For det andet skal man tage højde for det brændstof, man kommer til at bruge. For det tredje skal man huske, at man påfører bilen slid hver gang, man bruger den, og derfor er det en god ide at ligge lidt penge til side til de reparationer, der eventuelt måtte komme. Og for det fjerde så skal man også sørge for at få sin bil forsikret.

Spar penge

Forsikringen kan du dog spare en del penge på, hvis blot du vælger fornuftigt. Tag et kig online og find frem til den forsikring, som passer bedst på dig, og som tilbyder de bedste fordele og sørg så for at bestille en billig bilforsikring.