Er et sikkert at e-dampe?

Det der svarer til Sundhedsstyrelsen i England har fortaget undersøgelser, der viser at ift. at ryge almindelige tobakscigaretter, så er det at dampe 95% mindre usundt. Det er altså ikke sundt at dampe heller, men trods alt sundere end at ryge almindelige cigaretter. I e-væsken er der ofte tilsat nikotin, men det du vil optage i din krop, vil være det samme som den mængde af koffein, som du optager i din krop, når du drikker kaffe. Det der fortsat er usikkert, om det er usundt at inhalere aromaer, som er baseret på fødevarer.

Hvad med passiv e-damp?

Ift. at være i et tobaksryger hjem så skulle det at e-dampe ikke have nogen effekt på dem, som ikke damper, den vil være meget begrænset. Hvis du eksempelvis er ved en vej med meget trafik, så vil det være mere usundt for dig at inhalere. Man kan derfor sige, at det heller ikke er sundt at være passiv e-damper, men hvis alternativet er tobaksrøg, så er det væsentlig bedre og mindre skadeligt.

Hvilken e-væske smag du skal vælge?

Der er rigtig mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem. En af de populærere mærker er Hangsen, det kan du købe på www.smoke-it.dk. Hangsen tilbyder e-væske og e-juice i høj kvalitet. Derudover bliver både nikotinmængden, VG og PG målt, så sammensætningen er helt korrekt.

Hvad e-væske består af?

Det er lidt forskelligt, men de fleste steder indeholder e-væsken aromastoffer, som giver den smag, du ønsker. Derudover er der en væskebase i, det er en blanding af PG og VG. De to ingredienser er i alle slags e-væsker, det er især dem, som giver dampen den fulde karakter og smag. PG er et levnedsmiddel, det er godkendt i hele verden og er derfor også at finde i diverse fødevarer. PG holder på smagen, jo mere PG der er i jo mere smag, vil der være. VG kommer af flydende fedtstof, ofte vil det være fra plantefrø. VG er det, som giver damp, jo mere VG der er i jo mere damp.

Skriv et svar