4 sjove former for teambuilding

Teambuilding er et godt værktøj til at ryste medarbejdere sammen og komme hinanden ved. Det er en god måde at skabe et socialt sammenhold på og få nogle gode oplevelser. Det kan især være godt, hvis der er nogle nye medarbejdere, eller de nuværende trænger til at opleve hinandens kvaliteter i nye sammenhænge. Her får du 4 bud på sjove teambuilding-dage.

 

  1. Voksen legeland & adventure

En af de helt klassiske former for teambuilding er turen til en form for ”voksen-legeland”, hvor der er mulighed for at dyste mod hinanden i forskellige sjove discipliner og på forhindringer. Dette kan også tages udendørs i en skov, hvor man skal udfordre hinanden i teams. Her bliver samarbejdet ofte virkelig sat på prøve, hvilket er hele tanken bag teambuilding.

 

  1. Masterchef eller madlavningskursus

Det er efterhånden blevet super populært at tage firmadysten ind i køkkenet. Det kan være som en klassisk masterchef dyst eller med et madlavningskursus i en specialitet som f.eks. sushi, udendørs mad, grill eller pizza bagt i stenovn. Det er en super sjov og lidt anderledes måde at udføre teambuilding på. Det kan både gøres konkurrence- og hyggepræget.

 

Få den ægte teamfølelse med ens påklædning. Bestil hold t-shits med logo hos Syddesign.

 

  1. Velgørenhedsarrangement

De fleste kan nok blive enige om, at velgørenhed er godt. Gør din teambuildings-dag til noget der er større end blot jeres lille virksomhed. Giv medarbejderne en udfordring og lad dem være fælles om at stable et større eller mindre velgørenhedsarrangement på benene. Jeres teambuildings-dag kan også foregå i et suppekøkken eller med at glæde svært handicappede eller ensomme ældre.

 

  1. Escape Rooms & gåder

Rundt omkring i landet findes der et stort udvalg af Escpare Rooms og arrangerede gåde-lege. Her kommer samarbejdet virkelig på prøve, når I sammen skal forsøge at løse en gåde og komme ud af rummet i tide. Gåderne kan også foregå i det fri og vare en hel dag.

Skriv et svar