Sådan sparer du op til sommerferien

Om turen skal være en charterferie til Spanien eller en rundrejse i USA, koster det en del af rejse afsted. Derfor kan det være en god ide at overveje allerede nu, hvordan du bedst sparer op og sikrer dig din rejse. Her er seks tips til, hvordan du får råd til din ferie.

 

Stop madspild

En madplan og indkøbsliste er en rigtig god ide hvis man gerne vil spare. Derfor er det en god ide at planlægge en madplan ud fra tilbudsaviserne en gang om ugen. Ved hjælp af en madplan får du hurtigt et overblik over, hvad du skal have at spise, får købt alt ind på én gang og kan nemmere forberede retter ud fra de samme ingredienser.

 

Planlæg aftaler

En shoppetur, cafetur eller lignende kan nemt være tillokkende når du keder dig. Sørg derfor at planlægge din tid, således at du ikke ender med spiltid og derved en impuls shoppetur. Inviter dine venner hjem til en kop kaffe og et brætspil, gå en tur eller lav noget tredje.

 

Kvit de ligegyldige og dyre vaner

Måske du ryger, oddser eller køber en bestemt kaffe i kantinen hver dag. Alt sammen poster der koster dyrt i den lange ende, og som du egentlig godt kan leve uden. Har du en favorit spise eller drikke, som du dagligt køber, så undersøg, om den kan erstattes med noget andet eller måske forberedes billigere hjemmefra.

 

Spar penge på de faste udgifter

Gennemgå din konto og overvej, om du bruger dine penge, som du gerne vil. Ser du egentlig alle kanalerne i den store tv-pakke, eller kan du frasige den? Og hvad med fitness – kommer du afsted de tre gange om ugen, som du lovede dig selv da du meldte dig ind, eller trækker de blot penge hver måned?

 

Lad bilen stå

Bilen er en pengerøver, og her kan være mange penge at spare. Har du mulighed, så tag cyklen på arbejde, og nyd den ekstra motion. Ligger arbejdet for langt væk, så undersøg om der er mulighed for samkørsel med nogle kollegaer.

Lån penge

Måske lever du allerede efter ovenstående råd, eller også er de ikke nok til at få drømmerejsen helt i hus. Her kan et lån være en mulighed. Læs mere om hvordan du blot udfylder en enkelt ansøgning, og så er du i gang – et skridt tættere på ferien.

Skriv et svar