Sådan gror man et flot skæg

Hvis man allerede har skæg, eller drømmer om et, er det vigtigt at finde ud af, hvordan man egentlig plejer og holder styr på det. Det er vigtigt, at man kan vedligeholde et skæg, så det ser præsentabelt og velplejet ud. Mænd der ser godt ud med skæg, er ikke et tilfælde. Det betyder, at der bruges tid på at passe og pleje det. Det er altså vigtigt at forstå, at det skal blive en naturlig del for en mand at ordne sit skæg. Det handler derfor om at tage sig god til, og værne om at gro et flot skæg og plej det med de bedste produkter.

4 tips til at vedligeholde skægget

  1. Rengøring af alfa og omega. Skægget sidder på første række, når der skydes med madrester. Forstået på den måde, at der ofte kan efterlades små madrester i skægget, når man spiser eller er ude med vennerne. Man kan derfor med fordel rengøre sit skæg med en skrub og en shampoo. Dette bør være en shampoo, der er beregnet til skæg.
  2. De fleste ved, at skæg ofte virker stift, stikkende og meget groft. Derfor bør man bruge en conditioner, så skægget bliver blødgjort. Det får skægget til at se mere velplejet ud samtidig med, at det kommer til at føles lækkert.
  3. Generelt dufter hår ikke af noget, og hvis det gør, er det produkter, man har tilført. Sådan er det også med skæg. Derfor anbefales det, at man bruger en skægolie, når man kommer ud af badet. Det vil gøre, at skægget dufter godt og er, ligesom conditioneren, med til at bløddøre skægget.
  4. Klip og trim skægget. Det ideelle produkt til et flot skæg, er altså en skægtrimmer. Med sådan en maskine, kan man selv holde styr på skægget og forme og tilpasse det, som man ønsker. Det kan godt være svært at finde den rette skægtrimmer, da de findes med mange forskellige funktioner.

 

Læs mere online

Det kan være lidt af en jungle, når man skal finde de rette produkter til sit skæg. Derfor er der mulighed for at læse meget mere om dette online, så man altid der præsentabel ud.

Skriv et svar