Lad robotten arbejde for dig

Tænk, at det i dag er muligt at droppe den kedelige støvsugning og overlade tjansen til en robotstøvsuger. Selvom man stadig bør klare hovedrengøringen med den klassiske støvsuger, er robotstøvsugeren et glimrende supplement i det daglige. Specielt hvis man har husdyr, er robotten en glimrende løsning. Ofte er de endda bedre end den almindelige støvsuger til at fjerne hund- og kattehår. Problemet er, at kun de allerbedste robotstøvsugere kommer helt ud i hjørnerne, men der kan være stor forskel fra modellerne.

Kom hjem til et rent hjem

En ekstra fordel er, at man kan sætte robotten i gang, mens man er på arbejde, så man kommer hjem til det rent hjem. Det er nemlig muligt, at man kan programmere den til at gøre rent på bestemte tidspunkter af døgnet, man kan styre den via sin smartphone eller en fjerbetjening. På grund af robottens lave højde, har den mulighed for at bevæge sig og samle støv under både sofaer, lave borde og stole, hvor det kan være svært at nå ind med en normal støvsuger.

 

Alt det tekniske

Robotten kan i dag styres gennem en app på en smartphone. Støvsugningsområdet bliver afgrænset af infrarøde senere, der fungerer som små fyrtårne, der er med til at danne en usynlig grænse af lys, som robotten ikke passerer. Inden for det område kører robotstøvsugeren rundt og fejer støv og skidt ind til suge-hullet under støvsugeren. For at støvsugeren ikke rammer alt for hårdt ind i faste genstande såsom møbler og vaser, er den udstyret med sensorer. Og kørsel på trapper forhindres ligeledes af en sensor i bunden af robotten.
Når den er færdig med at støvsuge, kan den selv finde tilbage til sin opladerstation. De fleste kan køre et par timer på en fuld opladning, og lades op på lige så lang tid.

Skriv et svar