Gamle og traditionelle sange kan få nyt liv

Mange vil nok forbinde de gamle digte af forfattere såsom Oehlenschläger, Andersen, Grundtvig osv. med gamle og kedelige sange, hvilket dog ikke er nødvendigt, da man i høj grad kan give de gamle og traditionelle sange helt nyt liv. Det kan man gøre på flere forskellige måder, og man kan eksempelvis gå i det kreative hjørne for at lave nogle forskellige bevægelser til de forskellige sange, mens man synger dem, og det er især noget, der kan være en fordel at gøre sammen med eksempelvis børn.

Vær kreativ og lav forskellige danse og bevægelser til de gamle sange

Når man synger sange såsom ’Sensommervise’, ’Vi elsker vort land’ og lignende, kan man give dem nyt liv, såfremt man vælger at være kreativ og lave nogle forskellige bevægelser til sangene. Her skal man også være opmærksom på, at det er muligt at finde disse danske sange med musik, og det egner sig især godt til dans eller små bevægelser. Nogle af de gamle sange forløber også i et roligt tempo i de mange forskellige varianter, der findes online, og det er herfor også muligt at benytte sangene til yoga, udstrækninger eller lignende. Det kan faktisk være meget afslappende at høre de gamle sange, mens det også er sange, der giver mening, mens man også bedre kan afspejle sig i dem og komme ind i sig selv, når man hører dem.

Giv de gamle sange nyt liv med nye og spændende melodier

Det er også muligt, at man selv laver nogle nye melodier til de forskellige gamle digte, såfremt man har sans for lyrik og har lyst til at prøve kræfter med det. Her kan man eksempelvis benytte en guitar, et klaver eller lignende, men det er dog ikke nødvendigt med sådant udstyr, da man også kan lave forskellige sjove og spændende melodier til de gamle sange med en kasse, rasler eller lignende. Det kan være meget sjovt, og det er noget, der kan give sjove og spændende udfordringer for alle aldersgrupper, og det er også muligt at få lavet nogle ganske fortrinlige resultater.

Skriv et svar