Få lavet dit eget skin til smartphones: Fremragende til promovering

Hvis du driver en virksomhed, der har en større mængde ansatte, der har egne smartphones, så er det en oplagt idé, at du får lavet skins, du kan montere på disse. Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan få lavet skins til smartphones hos flere forhandlere, hvorfor det er vigtigt, at du vælger med største omhu.

Det er en fremragende måde at promovere din virksomhed på, da din ansatte – med garanti – kommer vidt omkring. På denne måde kan du udvide kendskabet til din virksomhed. Derfor kan det også vise sig at være en god investering, hvilket særligt er aktuelt taget i betragtning af prisen, der er meget beskeden.

Kræver at det produceres i et større omfang

Hvis det er noget, du har gjort dig tanker om, så er det vigtigt, at det gøres klart, at det er noget, der kræver, at du får produceret disse skins i et større omfang. Det er dog også med til at nedbringe prisen pr. stk., så den ender på et fornuftigt niveau. Det er blot med til at understrege, at det er en god investering.

Du kan bl.a. få lavet egne skins hos Phoneskinz, hvor du oven i købet kan lave en god aftale om, at du kan få udvidet beholdningen løbende, så du ikke ender med at løbe tør for skins. Det er dog særligt noget, der er en oplagt idé, hvis både du og dine ansatte har de samme mobiler, da det gøre det markant nemmere.

Få lavet et skin med virksomhedens logo

Der er mange muligheder, hvis du har planer om, at få lavet et skin, der kan bruges til at promovere din virksomhed. Den nemmeste løsning er naturligvis at du får lavet et skin, der viser dit logo. Du kan dog også sagtens vælge at gøre mere ud af det, men det er dog helt op til dig selv at vurdere, om du har lyst til det.

Faktum er dog, at det kan være en god måde for dig at udvide kendskabet til dit firma. Det er dog i særligt høj grad noget, der er aktuelt, hvis du ofte har ansatte, der er ude i marken for f.eks. at sælge el.lign. Det er dog ikke noget, der betyder, at det ikke kan være en god idé at få lavet egne skins for andre firmaer.

Er det noget, du vælger at kaste dig ud i, så sørg dog for, at de bliver produceret af materialer af høj kvalitet, så de holder i lang tid.

Skriv et svar