Stumtjenere behøver ikke kun at være praktiske

Vi kender alle en stumtjeners funktion – nemlig at holde vores overtøj, når vi kommer ind ad døren. Det er dog ikke det eneste, som stumtjenere kan bidrage med nu til dags. Der er ofte ikke ret meget plads i en entré, og der er slet ikke plads til en stumtjener, der optager nødvendig gulvplads. Og hvis væggen er fyldt med billeder, kan det være problematisk at finde ud af, hvor man skal hænge sin jakke. Tag derfor stumtjeneren ind i stuen.

Stumtjenerens mange aspekter

Stumtjeneren behøver ikke nødvendigvis at stå i stuen, og hvis du har nok plads i entréen, så er det helt sikkert den perfekte plads for den tidsløse jakkeholder. Moderne stumtjenere har dog gjort det muligt at tage stumtjeneren ind i stuen og fungere som et designelement, der komplimenterer de andre møbler i rummet.

Køb stumtjenere i glade og lyse farver

Stumtjenere er ikke længere nødt til at blive gemt væk i et mørkt hjørne. Du kan med fordel placere din stumtjener i stuen, og hvis du investerer i en stumtjener med lyse og glade farver, kan det endda blive et flot designmæssigt indspark til din indretning.

Brug stumtjeneren andetsteds

Vær en smule kreativ med, hvordan du bruger en stumtjener. Det behøver ikke være jakker, der hænges på stumtjeneren. Du kan benytte tjeneren til at hænge dagligdagstøj, og hvis du er smart, kan stumtjeneren også bruges til at holde nattøj, når du går i seng. Så sparer du også plads på gulvet og stole, som man ellers er tilbøjelig til at smide nattøj på.

Kombinér det praktiske med det designmæssige

Du vil hurtigt finde ud af, at stumtjenere kan være utrolig dekorative. Du kan derfor anvende stumtjeneren som et kreativt indretningselement, som også kan bruges til praktiske formål.

Billige stumtjenere

Er du blevet inspireret til at investere i en stumtjener? Eller måske ønsker du blot at udskifte din gamle med en mere moderne og stilren model, som du kan integrere i dit hjem? Hvis det er tilfældet, så kan du se mere her, hvis du søger et stort sortiment af billige og dekorative stumtjenere.

Skriv et svar