Sådan skaber du en hyggelig belysning på altanen

Går du med overvejelser om, hvorledes du skal give altanen en hyggelig belysning? Så bør du læse med her.

Fem simple løsninger

Når de lange, lyse sommeraftner begynder at gå på hæld, og mørket så småt begynder at sænke sig over landet, er der ikke noget bedre end at kunne forblive udendørs på altanen i skæret fra noget hyggelig belysning.

For det første kan denne opnås via diverse levende lys. Dette er nok den mest hyggelig form for belysning, der kan herske på altanen, men det er også den mest besværlige lyskilde at holde i hævd på grund af vind og vejr. Dette problem kan dog kommes til livs med levende lys placeret inde i alterner. På den måde bevares det flakkende skær, dog er det en smule beskyttet.

Det kan også være utrolig hyggeligt at placere nogle spots på altanen. Funktionen med spots er hovedsagligt at lyse altanen op, men hvis disse installeres med en form for dæmpnings-funktion, kan de bestemt også give en hyggelig og ikke alt for kraftig lysnuance. Spots kan desuden også være flotte på den snedækkede vinteraltan.

Det er også nemt at placere nogle få solcellelamper på altanen. Disse lyser automatisk op, når mørket falder på, og derfor er det en løsning, som er langt fra besværlig, idet lamperne passer sig selv.

Sidst men ikke mindst kan det også være utrolig hyggeligt at anbringe nogle lyskæder på altanen. Disse kan for eksempel placeres rundt om et gelænder eller sættes en smule henkastet på muren. De kan desuden placeres på møbler og planter, og de udgør derfor den perfekte lyskilde til dem, som ynder at rykke jævnligt om på altanen.

Se mere online

Belysningen er således en af de faktorer, du skal have med i dine overvejelser, når du ønsker at få monteret en altan, og derfor er det også nogle overvejelser, du skal gøre dig i løbet af processen. Vil du gerne høre mere om de mange løsninger, der forefindes for smarte altaner, som du kan gøre hyggelig med en skøn form for belysning? Så klik her

Skriv et svar