Red dit bord fra pletter med en smuk papirdug

Papirduge kan være en genial måde at redde ens bord fra pletter, og hvad der ellers kan skade overfladen. De er både funktionelle på en arbejdsplads, hvor de kan gøre sig nytte til kantinen eller kontoret, samtidig med at man også sagtens kan bruge dem til spisebordet derhjemme. Der er ikke noget værre end, hvis børnene griser eller man spilder kaffe, og det så går ud over ens smukke træbord. Det kan også være, at man på arbejdet spilder en tallerken med mad ud over et af de mange kantineborde, og får det hele snavset til. Det er noget du ikke i samme grad skal bekymre dig om, hvis du blot får anskaffet en fin papirdug, som kan redde uheldet fra at gå ud over bordet. Der skal hverken rengøring eller rensemidler til, for dugen kan blot smides ud efter brug, og så er det problem ude af verden.

Brug papirduge til at pynte med

En ting er, at en papirdug er funktionel, men en anden ting er også, at den kan pynte rummet og er rigtig flot at se på. Man kan få papirduge i mange forskellige flotte farver og størrelser, og de har et bredt udvalg hos Kontor Syd. Der er papirduge til alle forskellige lejligheder og begivenheder, og man kan altid finde den, som passer til ens behov. Leder du for eksempel efter en simpel farve, som skal pynte op til frokostmødet, kan du få enten i champagne eller hvid, men du kan også få farver fra rød, blå, grøn og sort, som kan passe til enhver anden begivenhed. Der er altså altid en farve som passer til ethvert humør, og det du har i planerne.

De kan også fås i mange forskellige størrelser, så du kan få uanset hvor mange gæster, der skal sidde til bords. Det vigtigste her er også, at man hellere skal købe det lidt for stor end lidt for småt, da en papirdug let kan klippes til. Ud over længden og bredden, så kommer dugene også i forskellige tykkelser, hvilket har en stor betydning for absorberingsevnen. Derfor er det en god idé at have en tyk dug, hvis det for eksempel er et fint træbord, som man har meget kært, mens det måske er knap så vigtigt, hvis det er et kantinebord som let kan tørres af. Du kan altså altid finde den dug, som passer til dig.

Skriv et svar