Menuer til runde fødselsdage

Er du en af de heldige, som snart kan fejre rund fødselsdag og ønsker at fejre det med manér? Men har du lidt svært ved, hvad der skal serveres denne gang, så får du her nogle idéer til forskellige fødselsdagsmenuer herunder.

Den traditionelle buffet

Buffet er en sikker vinder. Der er både mad til vegetarer, kødspisere eller de kræsne. Dette da der er så meget at vælge i mellem. Her er masser af tilbehør, som man alene kan spise sig mæt i. Har du venner og familie, som er kræsne eller har nogle særlige spisevaner, vil denne løsning være ideel. Desuden har du mulighed for at få alle de retter på bordet, som du elsker.

 

Fingerfood

Skal din runde fødselsdag være ekstraordinær og æstetisk? Og ønsker du stadig, der skal være et stort udvalg, så bør du vælge småretter som fingerfood. Her kan du helt selv bestemme maden og sammensætningen af denne. Skal det være små slideres burgere for de små, diverse salater og måske fisk til voksne, så kan du vælge fingerfood. Det er gastronomi i høj klasse, som både ser indbydende ud og smager enestående. Gæsterne vil blive mætte alene på de mange gode smagsoplevelser på trods af små retter. Vil du vide mere om fingerfood, kan du se mere her.

 

Pizza og pasta?

Kan du ikke komme uden om, at din favorit spise er fra det italienske køkken, så kan du også vælge det som din menu til fødselsdagen. Her kan de fleste være med. Sørg for at lave et stort udvalg i forhold til fyld på pizzaerne og i pastaretterne. Det er altid godt at have vegetarretter, hvis der er nogle vegetarer til stede – også selvom du selv er kødspiser. Du kan blot sørge for, at der er nok retter med kød i. Alternativt kan du også servere salater og forskellige tamponader og pestoer til, som både er godt til pizza med kødfyld og dem uden. Hvis du vil have endnu mere at vælge i mellem på bordet, kan du også eksperimentere med risotto, der er endnu en lækker italiensk ret. Top menuen med tiramisu til dessert. Da vil gæsterne blive henrykte.

 

Skriv et svar