Drop safari i Danmarks dyreparker: Prøv det i det virkelige liv

Der er som udgangspunkt ikke noget i vejen med de safarioplevelser, som man kan prøve i Danmarks dyreparker. Det er blot kun en brøkdel af de oplevelsesmuligheder, som det er muligt at få ud af at se dyrene vandre på savannen. Derfor skal dette indlæg forsøge at overbevise dig om, at der er mange fordele og oplevelser i vente, hvis du søger nye udfordringer lidt længere syd fra den dansktyske grænse, end hvad du er vant til. Pak kufferten med kikkert, hvide sokker og sandaler, for Afrika har et unikt indblik i dyrenes verden.

Hvad er så fedt ved safariture i Afrika?

Når man siger ordet ’safari’, så runger det af Ree Park og andre oplevelser i zoologisk have, men det er langt fra ordets oprindelige betydning. På Swahili betyder safari ’at rejse’, hvilket nok angiveligt stammer fra kolonitiden, hvor dyrene blev jagtet og skudt, og selvom det stadig eksisterer i dele af Afrika, så er det ikke det, som du kommer til at deltage i, når du tager på en rigtig afrikansk safari.

Du ser dyrene på deres præmisser

Der er ikke meget vildliv over Danmarks safarier i dyreparker. Det har du mulighed for at tage væk fra. Afrika byder på utrolig mange safarimuligheder, hvor du ser dyrene på deres præmisser. Du oplever dyrene i deres levehabitat, hvor du kan beundre dem på afstand – dog alligevel skræmmende tæt på.

Oplev den rå og barske natur

Afrika byder på mere end blot dyreliv. På en safaritur vil du også blive mødt med den barske natur og de champagnefarvede savanner, som du sikkert kender fra billeder og film. Den afrikanske natur er helt unik, og det er noget vi overhovedet ikke har her i Danmark.

Interager med lokallivet

På de fleste safariture er det også muligt at interagere med de lokale stammer. Det er virkelig en oplevelse af se, hvordan de lever, bor og får hverdagen til at hænge sammen.

Start din næste uforglemmelige rejse nu

Start din næste safarirejse allerede i dag. Det er en unik oplevelse, som man sjældent glemmer.

Skriv et svar