Tips til holdbare buketter i Kastrup

For Amager Blomster, der leverer mange buketter til Kastrup, er det en altafgørende præmis, at du skal være glad og tilfreds med din buket. En buket blomster er et produkt, der skal gøre dig glad. Og hvad er mere glædeligt end en flot, håndbunden buket, der holder længe i din stue? Alt hvad vi gør i vores liv, handler netop om, at dine blomster holder sig friske og smukke i mange dage.

Amager Blomster og Kastrup

Som nævnt, leverer Amager Blomster mange buketter til Kastrup. Det hele startede i 1958, med en automat i Kastrup lufthavn, hvorfra man kunne købe en frisk buket blomster. Den er for længst afskaffet, men der kan nu sendes blomster til Kastrup via webshoppen hvor man, fra alle steder i verden nemt og bekvemt, kan bestille blomster til levering i Kastrup og hele resten af Storkøbenhavn.

Friskhed er en rigtig god start

Når vi tænker holdbarhed, tænker vi med det samme på friskhed. Varerne til alle Kastrups blomsterbuketter bliver solgt på en såkaldt hollandsk auktion i Aalsmeer lidt uden for Amsterdam, læsset på biler og kørt til Danmark om natten.

Når vi er der klokken 03:00 om morgenen er det fordi vi, sammen med en håndfuld andre blomsterbutikker, gerne vil have muligheden for at vælge først og frem for alt, vælge varer inden de bliver taget af transportcontainerne og blandet med de varer, der ikke blev solgt i går. Ideelt set gør det ikke så meget, at varerne har stået natten over, men der er noget i vores DNA, der får os til hellere at ville have varerne fra i dag. Så kan alle de andre blomsterhandlere komme kl. 8, og købe det vi ikke ville have, imens vi er i gang med dagens arbejde hjemme i butikken.

Varebehandling

Så snart vi er hjemme igen, starter vi varebehandlingen af de friske varer. Og her er det at du kan hente inspiration. Vi starter med at vaske vaserne i klorin, så vi er sikre på, at de er rene. Så fylder vi dem med vand, af den helt rette temperatur. Hver enkelt blomst bliver nu set efter, de nederste blade og grene fjernet, blomsten bliver skråsnittet med en skarp kniv og lagt i spiral, ligesom hvis de skulle bindes til en buket. Derved aflaster de hinanden, og skal ikke bruge energi på at holde sig strunke. Og så bliver de sat op i vasen.

Vejledning

Når din buket har fundet sit nye hjem i Kastrup eller omegn, skal du gøre præcis det samme. Skyl stænglerne, vask vasen, lad snoren blive på buketten, og skift vandet hver eneste dag. Husk at vaske vasen hver gang og stil buketten køligt om natten.

Sammen med vores morgenduelighed og standarderne for behandling af blomsterne, har vi og du skabt de bedste betingelser for en buket, der holder længst muligt.

Skriv et svar