Tag på skiferie i Norge med færgen

Det bliver mere og mere populært at tage på skiferie, og det er der flere grunde til. De fleste danskere har før i tiden været glade for sommer og sol i udlandet, men nu har flere af dem fået øjnene op for koldt klima og en masse sne. Skiferier er en anderledes måde at holde ferie på, fordi man ikke slapper af i solskin, tværtimod så suser man ned af skibakkerne på enten ski eller snowboard. Hvis du gerne vil på skiferie i Norge med familien og gerne vil spare en masse tid på rejsen, så skal du tage færgen til Oslo. Hvis du synes, det lyder spændende, så kan du læse mere herunder.

Fordele ved at vælge Oslobåden

Nogle mennesker kan godt lide at køre lange ture i bil, men det er et mindretal af befolkningen, og derfor er det smart, at man i dag kan krydse vandene med færger. Der er flere fordele ved at vælge Oslobåden, og her kommer nogle af dem.

For det første så er Oslobåden kæmpestor, og der er mange muligheder for både børn såvel som voksne. Hvis man gerne vil hygge ekstra med familien, så kan man vælge at tage på en af Oslobådens fem restauranter. De forskellige restauranter hedder 7 Seas Buffet, Marco Polo, Explorers Steakhouse, Little Italy, Blue Riband og Espresso House.

Derudover er der også underholdning til børnene i form af tegnekonkurrencer, ballondyr, børnebuffet og lignende. Så selvom man glæder sig til skiferien, så er Oslobåden i sig selv en stor oplevelse. Udover at der sker så mange forskellige ting på Oslobåden, så er den største fordel, at rejsen kun tager 17 timer og 15 minutter. Færgen har afgang fra København klokken 16:30 og ankommer i Oslo dagen efter klokken 09:45.

Læs yderligere information på nettet

Så hvis du gerne vil på skiferie med hele familien, så kan du spare penge i benzin og slippe for en lang køretur ved at tage Oslobåden. Hvis du gerne vil læse mere omkring Oslobåden – så klik her og få yderligere information omkring rejsen til din skiferie.

Skriv et svar