Sådan kommer du i gang med at handle med Ethereum

Du kan hurtigt og bekvemt komme i gang med at handle med kryptovalutaen Ethereum. Det kræver, hverken at du har en større teknisk indsigt eller har en større formue. Det eneste det kræver, er, at du har nogle penge, som du er villig til at investere. Du skal starte med at oprette en wallet. En wallet er der, hvor du opbevarer dine midler. Når du først har oprettet din wallet, er du klar til at købe ether. Dette gør du ved, at finde frem til en børs du kan handle via. Du kan blot søge på køb ethereum, og så vil du kunne finde de største og mest troværdige børser. Sørg for at vælge en børs der er anerkendt for at tilbyde god dækning og høj sikkerhed.

Fordelene ved Ethereum

Der er mange fordele ved Ethereum, og det er også derfor, at den på nuværende tidspunkt er den anden mest udbredte kryptovaluta. En af de store fordele ved Ethereum er, at det ikke blot er et netværk, hvor man kan handle med valuta. Der er også mulighed for at gemme applikationer, der gør netværket brugbart for en masse andet end blot investering.
Dernæst er betalingsnetværket decentraliseret, hvilket vil sige, at det som køber eller sælger er nemt at lave eller modtage betalinger på en både hurtig, nem og anonym måde. Transaktionstiden er minimal ved en overførsel af ether fra en konto til en anden. Omkring kun tolv sekunder tager det, hvilket du langt fra vil kunne opleve ved andre valutaer som f.eks. Bitcoin. Den krypterede valuta gør det umuligt for offentlige myndigheder eller banker at spore betalingerne, hvilket giver en stor sikkerhed for købere og sælgere samtidig med, at der er en fantastisk gennemsigtighed på netværket ved, at alle transaktioner er synlige for enhver på netværket.
Ethereum har samme høje standard som langt de fleste kryptovalutaer grundet den avancerede blockchain-teknologi, som nærmest er umulig at hacke. Ved at klikke her kan du blive meget klogere på de mange fordele, der er ved Ethereum.

Skriv et svar