alt det, du kan ønske dig
Monday June 1st 2020
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

april 2018
M T O T F L S
« mar   maj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkivet

Find sikre segboards hos Funboards

De populære segboards er at finde alle vegne, og nu kan du også sikre dig et på webshoppen funboards.dk, der ikke går på kompromis med sikkerheden.

Hvis du også kunne tænke dig at få fingrene i af de populære segboards, så kan du finde et på funboards.dk. Her er der et stort udvalg af både almindelige segboards men også nogle med opgraderede funktioner.

Derudover kan du på webshoppen også finde udgaver i helt klassiske designs uden farver, men de tilbyder også segboards i masser af farver og mønstre. Lige meget om du er barn og voksen, vil du altså på funboards.dk kunne finde et segboard, der passer lige præcis til dig.

Fælles for alle segboards er, at de er blevet kørt igennem forskellige tests, og derfor kan funboards.dk sikre, at kvaliteten er i orden på alle produkterne. Alle modellerne har også originale Samsung-batterier med indbygget temperatursikring, og de er produceret i brandhæmmende plast, så der er ingen fare for, at et segboard fra funboards.dk kan bryde i brand ved kørsel eller opladning.

Alle segboards fra funboards.dk er altså både af højeste kvalitet og nogle af de meste sikre på markedet, som kan holde i mange år. Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13.