Sådan kan du spare penge som boligejer

Vi søger efter gode råd, tips og nyttige hjælpemidler på nettet og hos venner og bekendte efter måder vi kan spare penge på eller blive bedre i hverdagen til at bruge vores penge. I denne artikel giver vi nogle gode tips til, hvorledes du kan spare penge som boligejer lige fra mad til it-udstyr.

Spar penge og få råd til mere

Mad
Der er mange penge at spare på madkontoen, hvis du sætter dig for at lave en madplan og en tilsvarende indkøbsliste. På den måde får du et bedre overblik over dagenes planer, og hvornår der er tid til at gøre lidt ekstra ud af maden. Du undgår også at falde i take-away fælden, som er en dyr madløsning, og med en indkøbsliste undgår du impulskøb og ting, du ikke rigtig kom efter.

IT
Er din printer løbet tør for blæk eller toner, er der mange penge at spare ved at købe dem online. Blandt andet er tonerland.dk en online forhandler af printerpatroner, kontorartikler, tilbehør til pc og tablet med mere. De stræber efter at levere hurtigt til billige priser med et kæmpe udvalg. Se et stort udvalg af lasertoner fra Brother her.

Tøj
At købe brugt tøj er ikke ens betydning med, at det er grimt og slidt. Der findes mange køb og salgs portaler, hvor man både finder billigt og dyre designertøj i god stand og kvalitet.
Få flere penge at shoppe for og tøm selv ud i klædeskabet for tøj og sko du ikke har brugt i lang tid. Sæt det selv til salg eller tag på loppemarked og lad andre få glæde at dit tøj.

Indretning
Hvem har sagt, at det skal være nye ting fra butikkerne som skal pynte vores hjem, bare fordi vi ønsker noget nyt at kigge på? Og skal det absolut være det dyreste og nyeste for at man kan bo moderne? Svaret er nej, for det handler også om at være kreativ og se tingene fra et andet perspektiv.
Pluk nogle friske blomster i haven eller tag en tur i skoven og find kogler og grene som du kan pynte stuen og entréen med i smukke vaser og fade. At bringe naturen inden døre er både et billigt alternativ til de dyre blomsterhandlere, men gør det samtidig personligt og indbydende.

Skriv et svar