Få gratis hjælp til valg af gardiner

Går du og overvejer at købe gardiner til din hjem, så læs med her. Mange er ikke klar over det, men man kan faktisk få gratis hjælp til valg af gardiner. Med Gardinbussen-prisgaranti.dk får du ekspertvejledning og et uforpligtende tilbud. Gardinkonsulenten kommer ud til dit hjem, når det passer dig, og viser vareprøver frem. Ringer man i forvejen og fortæller dem om ens tanker omkring køb af gardiner, så vil de tilpasse præsentationen af vareprøver, så de passer til dine behov. Dermed er der større chance for, at I lander på en god løsning til dit hjem.

Slip for besværet

Det kan være en udfordring bare at få målt op til gardiner. Kommer du ned i butikken med de forkerte mål, ja så er det om igen og håbe på, at de indkøbte gardiner kan byttes. Dette slipper du for, hvis du får hjælp fra en gardinkonsulent. Når de kommer på besøg hos dig og viser udvalgte vareprøver frem, laver de opmåling til gardinerne med det samme. Hvis I kommer frem til en god løsning, så vil konsulenten lave et uforpligtende tilbud til dig. Ender du med at godkende tilbuddet, vil der gå omkring 14 dage, før gardinerne er færdigsyet og klar. Derefter kommer de ud til dig igen og leverer og monterer gardinerne, så de hænger, som de skal. Dermed slipper du for al besværet med hensyn til opmåling og montering. Nemmere bliver det ikke.

Gardinbussen giver prisgaranti

Gardinbussen giver prisgaranti, så du er sikker på at købe gardiner til den billigste pris, og den bedste kvalitet. Hvis du finder samme tilbud et andet sted, inklusiv opmåling og montering, til en billigere pris, så matches prisen + 5 % i rabat. Dermed er du sikret den billigste pris hos Gardinbussen-prisgaranti.dk. Klik på linket og find mere information omkring et besøg fra Gardinbussen.

Skriv et svar