En sansegynge bidrager til barnets motoriske udvikling

Elsker dit barn at gynge og lege udenfor, så vil en sansegynge uden tvivl være et hit hjemme hos jer. Læs med her og find ud af, hvorfor sansegynger er så populære og gode for børns motoriske udvikling

De fleste børn er helt vilde med gynger, og særligt sansegyngen giver en helt speciel bevægelse, der både virker afstressende og stimulerer barnets balancesans og grundmotorik. Sansegyngens bidrag til børns motoriske udvikling er det, der har gjort det så populær blandt forældre, mens børn er meget begejstrede for den store størrelse og muligheden for at snurre rundt, mens man gynger.

Stimulerende leg i en stor fuglerede

En sansegynge kaldes også en fugleredegynge på grund af dens runde form. Gyngen ligner en stor fuglerede med et blødt net, som børnene kan sidde eller ligge på. En af de største fordele ved fugleredegyngen er størrelsen, da der er plads til flere børn ad gangen, så de ikke behøver at kæmpe om gyngen og skulle vente på hinanden.

Når børn gynger og leger på en sansegynge, bliver både deres koncentration, balance og evne til indlæring stimuleret. Udover at lege på gyngen, kan børnene og ligge og kigge op på træernes grene eller i himlen, mens de slapper af. De kan også gøre gyngeturen endnu sjovere ved at få gyngen til at snurre rundt, så det kilder ekstra meget i maven.

Derfor er gyngen så populær

Siden denne smarte motorikgynge kom frem i 2001, er den kun blevet mere og mere populær, og det er der flere gode grunde til. Den voksende popularitet skyldes blandt andet;

  • at gyngen gør det lettere for børn at lære og koncentrere sig
  • at børnenes balanceevne bliver styrket
  • at gyngens facon gør den rigtig sjov at gynge på
  • at der også er plads til legekammerater eller forældre
  • at børnenes koordinationsevne bliver forbedret
  • at gyngen også kan snurre rundt

Udover ovenstående fordele er en sansegynge også meget praktisk. Gyngen er nemlig lavet sådan, at den kan følge barnet, mens det vokser op, da den kan bruges fra de er helt små, til de bliver voksne. Det betyder også, at du sagtens selv kan gynge sammen med dine børn, da sansegyngen er ekstra stor og holdbar.

Se stort udvalg af sansegynger online

Da sansegyngen efterhånden er blevet en mere og mere populær gyngetype, kan du finde den i utallige størrelser og former. Hos Legeakademiet.dk, der er webshop med lærende og udviklende legetøj, kan du købe en sansegynge billigt online. I deres udvalg finder du både små, store, firkantede, runde og aflange sanse- og fugleredegynger, der med garanti vil glæde dit barn. Webshoppen har mange gode tilbud på gynger og sælger kun gynger af den højeste kvalitet.

De motorikgynger, du kan købe hos Legeakademiet.dk, er alle lavet til at være ekstra holdbare og slidstærke, så de kan holde til både leg og forskellige vejrsituationer, da betrækket af lavet af perforeret stof, så vand hurtigt kan trænge igennem.

Glæd dit barn med en sjov sansegynge, der kan bidrage til timevis af udviklende leg ude i den friske luft. Med denne type gynge giver du dit barn en gave, der kan anvendes og skabe glæde i mange år frem, og det eneste du skal overveje, inden du køber, er, om gyngen skal bruges inde eller ude, samt hvor mange kilo, den skal kunne bære.

Skriv et svar