Disse produkter skal du have klar til vinteren

Inden længe skifter sæsonen til vinter, og der er derfor visse produkter, som det er en god idé at have klar inden temperaturen kommer under frysepunktet, så du er klar til at komme igennem en kold vinter. Vi har samlet 5 produkter her, som du bør overveje at købe til vinteren.

Fugtighedscreme og læbepomade

Det første, som er en nødvendighed når temperaturen er i gang med at dale, er en god fugtighedscreme sammen en god og fugtende læbepomade

Du kender sikkert til at få tørre læber i løbet af vinteren. Tørre læber kommer ofte om vinteren, hvor temperaturen og luftfugtigheden ændrer sig. Heldigvis kan tørre læber nemt behandles, hvis du køber en god læbepomade, og jo før du køber den jo bedre, fordi du kan ikke vide hvornår dine læber begynde at sprække.

På samme måde som læberne bliver vores hus også tørrere om vinteren. En god creme er derfor også vigtigt at have. Det er en god idé både at have en creme til ansigtet og en til resten af huden.

Læbepomade og fugtighedscreme er derfor to produkter til personlig pleje, som er gode at have til vinteren.

Hav en god garderobe klar

Det næste, du skal sørge for at have klar til de kolde temperaturer er den rigtige garderobe. I en god vintergarderobe, skal der først og fremmest være en god vinterjakke. Det kan være du har en jakke fra sidste år, som du kan bruge igen, og ellers er det tid til at tage på jagt efter en ny. Butikker har fundet vinterkollektionerne frem, så du kan sagtens finde din næste vinterjakke nu.

Når du har vinterjakken på plads, skal du have et par vanter der passer til sammen med en hue eller et pandebånd, så du kan holde ørerne varme, da det oftest er dem der bliver kolde når vi bevæger os ud i vintervejret.

Nu er din garderobe klar til at være indenfor. Men garderoben skal også være klar til de dage, hvor vi bliver inde i varmen. Der er par varme trøjer sammen med et par uldne sokker det bedste til decemberdagene, hvor du skal hygge med familien.

Produkter til boligen

For at være helt klar til vinteren, skal din bolig også være udstyret med det nødvendige. Til vinteren er det godt med at par varme tæpper og et par lækre puder, så du kan lave en hyggekrog til de dage, hvor det ikke er vejr til at være udenfor.

Samtidig gælder det også om at have en god elkedel eller kaffemaskine klar, så du kan lave varme drikke.

Du kan også overveje at købe lidt nyt underholdning, så du er klar til dagene indenfor. Du kan fx kigge efter en ny bog, som du godt kunne tænke dig at læse. En god bog er den perfekte underholdning til vinteren. Du kan også købe et nyt brætspil, som du kan spille med vennerne på regnvejrsdagene.

Husk det praktiske

Når du har fået købt lidt nyt til vinteren, i løbet af efteråret, skal du samtidig huske at få styr på de praktiske foranstaltninger. Det kan fx være du mangler at få styr på lidt papirer, skal have ringet til forsikringen eller skrevet til en ven. Det kan også være tandlægetiden der er blevet udskudt, hvis det er tilfældet, kan du altid finde en tandlæge i nærheden af dig, så du ikke behøver at bruge lang tid på transport til tandlæge, du kan nemlig hurtigt finde en tandlæge på Frederiksberg eller hvor du befinder dig.

Uanset hvad du mangler at få gjort af praktiske opgaver er det en god idé at ordne dem i løbet af efteråret inden den travle julemåned sætter ind. Så har du også de bedste forudsætningerne for at få en hyggelig jul med familien.

Skriv et svar