Equiline – rideudstyr fra Italien

Det er alment kendt, at italiensk håndværk er i en klasse helt for sig selv. Sådan forholder det sig også med Equiline, som producerer italiensk rideudstyr i høj kvalitet. De arbejder ud fra ordene kvalitet og elegance, og det er de bærende elementer i alle deres produkter. Produkterne er en unik blanding af skræddersyning og innovative materialer, så hvis du vil have det bedste til både dig og din hest, så er det værd at vælge rideudstyr fra Equiline. Du vil få udstyr, som er praktisk og brugbart, men samtidig også rigtig flot at se på. De laver både produkter, som er velegnet til hverdagsbrug og til stævner.

Equiline

Bag om Equiline

Equiline blev etableret i starten af 80’erne på baggrund af en stor passion for heste og ridesport. Lige siden har virksomheden konstant arbejdet på at forny og forbedre udstyr til hest og rytter. De har blandt andet opnået en unik viden om tekstilfibre, og deraf har de skabt en række produkter som dækkener, sadelunderlag, ridebukser og meget andet. Af innovativt design kan blandt andet nævnes Equiline X-cool, som er et stof udviklet til deres ridebukser. Stoffet er meget behageligt at have på ved blandt andet at have en perfekt pasform og en god bevægelsesfrihed. Samtidig er stoffet åndbart og vandafvisende på samme tid.

Ovenstående var et eksempel på blot ét af deres specialudviklede tekstiler, og der er flere, hvor de kommer fra. I udviklingen af produkterne lægges der meget vægt på områder som åndbarhed, stødabsorbering, stabilitet og skridsikkerhed samt økologi. Også tages der selvfølgelig også højde for lækre detaljer, som at materialerne ikke skal larme ved brug, at produkterne er vandafvisende og har en god elasticitet.

Find udstyr fra Equiline online

Har du fået lyst til at se nogle af Equilines produkter, så kig forbi netbutikken, MS Rideudstyr, hvor der vil være god mulighed for, at du kan finde et stort og alsidigt sortiment bestående af mange forskellige produkter fra den populære producent, Equiline.

Skriv et svar