Massagestol til boligejeren

Drømmer du om at få din egen massagestol i boligen? Der er rig mulighed for, at du kan erhverve dig din helt egen massagestol – og hvis du ellers blot sørger for at gøre dit køb det rette sted, behøves det ikke nødvendigvis at være dyrt. En massagestol er en investering, som man helt enkelt kan mærke og nyde på egen krop. Med en sådan løsning behøver man ikke længere være afhængig af de professionelle massører eller kæresten, når man trænger til afspænding efter en lang og krævende dag.

Massagestolen passer lige ind i stedet for lænestolen i stuen eller i personalestuen i firmaet. Massagestole er en udmærket kilde til afslapning og øget energi, som kan hjælpe dig selv eller dine medarbejdere videre med dagen. Hvis man overvejer at anskaffe sig en massagestol til firmaet, kan man blot overveje den gennemsnitlige omkostning for en ansat, som holder en sygedag – prisen her er 1500kr. En massagestol kan bidrage meget positivt til at nedbringe disse sygedage. Der skal altså ikke mange afværgede sygedage til, før en massagestol er tjent ind igen.

massagestol

Fornuftig finansiering

En massagestol behøves ikke nødvendigvis at blive betalt kontant. Faktisk er der rigtig gode muligheder for, at man vil kunne få lavet sig en fornuftig finansiering. Hos Activewellness.dk tilbydes der fornuftige finansieringsmodeller, som er rente- og gebyrfri, og som forlænger betalingen til en 10 eller 20-måneders periode. Man betaler et fast beløb hver måned og beløbets størrelse afhænger af længden af den periode, som man ønsker at betale pengene tilbage henover.

Køb brugt og spar penge

Hvis det stadig kniber med finansieringen af en ny massagestol, kan det klart anbefales at gøre et kup ved at anskaffe sig en brugt model. Utallige massagestole bruges i showrooms, til fotosessions eller sendes blot retur fra tidligere kunder. Disse er tit i upåklagelig tilstand, men da de er brugte, følger der et afslag i prisen med. Der er altså stærke besparelser at finde her og massagestole sælges ikke videre, hvis der er fejl eller mangler – så man kan være helt tryg ved køb af brugt massagestol.

Skriv et svar