Billi Bi – smukke sko med en fantastisk historie

Et af de helt store og førende brands indenfor skobranchen er danske Billi Bi. Brandet har eksisteret siden 1936, hvor det blev grundlagt af parret, Søren og Evelyn Friis. Parret startede ud med at designe børnesko til små, søde fødder, men efterhånden som virksomheden voksede, besluttede de sig for at skifte fokus over til at producere kvindesko i stedet for.

Billi Bi blev hurtigt et kendt og elsket skobrand af kvinder i hele Danmark, som var interesseret i moderigtige og smukke sko. Da virksomheden startede i 1930’erne, var der stor mangel på de klassiske lædermaterialer, som man producerede sko af, og derfor måtte parret ty til andre materialer til deres sko – valget faldt på fiskeskind, som gav skoene en helt speciel struktur og italiensk elegance, og de blev hurtigt til en stor succes.

Den dag i dag er virksomheden stadig familiedrevent, og nu er det parrets søn, Carl, og deres barnebarn, Carsten, der driver virksomheden til daglig, så virksomheden er familiedrevet på 3. generation. Carl og Carsten har både sammen og hver for sig arbejdet hårdt for at få Billi Bi til at nå nye højder – og det er lykkedes med stor succes. Den dag i dag er Billi Bi nemlig ikke kun et kendt og elsket skobrand herhjemme, men også i hele 14 andre lande rundt om i verden, og Billi Bi er derfor både et stort nationalt og internationalt brand.

Hvad har Billi Bi sko og muslingesuppe med hinanden at gøre?

Umiddelbart lyder det måske lidt underligt at spørge, hvad Billi Bi og muslingesuppe har med hinanden at gøre, men det er faktisk en god forklaring og en stor sammenhæng – Billi Bi betyder nemlig ’fransk muslingesuppe’, og det er da også fra selv samme ret, at Billi Bi brandet fik sit navn.

Billi Bi er nemlig et sub-brand under brandet Fransi, og det var ægteparrets barnebarn, Carsten, der stod for opstarten og navngivningen af brandet, hvoraf han valgte navne fra sin yndlingsret – fransk muslingesuppe. Og derfor har selve brandets navn en sjov, unik og personlig historie med dybe rødder i Familien Friis.

Få et alsidigt udvalg af Billi Bi sko online

Du kan finde et stort udvalg af alle Billi Bis smukke og moderigtige sko online, hvor man får et større overblik over alle de forskellige modeller og styles, der findes af Billi Bi sko, så du kan finde det helt perfekte par sko til dig. Se det store Billi Bi udvalg online hos Skobox, hvor du tilmed får gratis fragt på alle de sko, som du bestiller.

Skriv et svar