Flotte, detaljerede og hurtige slotracebiler fra Racer Sideways

Racer Sideways slotcar. Pressefoto.

Et relativt nyt mærke slotcar-biler i Danmark er Racer Sideways fra Italien. Racer er kendt for en serie ekstremt flotte (og meget kostbare) biler. Men Sideways-serien ligger prismæssigt på samme niveau som f.eks. Scalextric-biler.

Bilerne er bygget over en let aluramme og modellerne er amerikanske udholdenshedsbiler (endurance race), fra bl.a. Daytona 24h. Den mest benyttede model er Riley MkXX, der foreløbigt findes i seks udgave. Detaljeniveauet er ekstremt højt med alle de rigtige reklamer m.m. Når du ikke kører med bilen er den fint egnet til udstilling hjemme på hylden. Bilerne leveres naturligvis i deres egen udstillingsæske.

Teknikken i Racer Sideways leveres af italienske Slot.It. Så ved man det virker, og at man kan få reservedele og nye dele til at forbedre bilens køreegenskaber til løb. Bilerne kan køre på almindelige, analoge Scalextric-baner.

Folk med “benzin i blodet” kører naturligvis ræs, hvis ikke på en bane i naturen, så i slotrace-klubben eller derhjemme på gulvet. De fleste kører slotrace med 12-voltsbiler i skala 1:32. Det er den almindelige størrelse, som bl.a. kendes fra Scalextric racerbaner. Der findes også mindre biler (og større), men de små er mere at betragte som legetøj, mens skala 1:32 og er til seriøse hobbyfolk.

Du kan købe Racer Sideways hos Onkel Carsten.

Racer Sideways-bil tæt på. Pressefoto.
Racer Sideways-bil tæt på. Pressefoto.
Racer Sideways-bil tæt på. Pressefoto.

Skriv et svar