Bænk designet af Monica Ritterband

Bænken Frederik 6. Pressefoto.

En serie bænke bygget af egetræ fra Vallø og bolværkspæle fra Holmen er designet af kunstneren Monica Ritterband. Bænkene er både smukke og fyldt med historie og modellen “Holmen” er kun produceret i 275 nummererede eksemplarer.

Bænkene kendes under fællesbetegnelsen NatureHistory, der henviser til brugen af naturens eget materiale inklusive rester fra historien. Bolværkspælene fra Holmen og de 200 år gamle egetræer fra Vallø.

Træet fra Holmen har stået under vand i 200 år. Det betyder, at træet er imprægneret med saltvand og kan holde i mange år frem. Med Monica Ritterbands design er det også ønskeligt, at disse bænke får mange år til glæde for trætte ben.

Producenten af bænkene er savværket Bondeskovgaard, der har til huse ved Lejre.

Skriv et svar