alt det, du kan ønske dig
Thursday July 18th 2019
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

juli 2019
M T O T F L S
« jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkivet

Om Produkttips

Produkttips.dk har en mission: Vi vil fortælle dig om nye produkter og ydelser på det danske marked på en nem og hurtig måde. Du skal finde alt det, du kan ønske dig lige her.

Alt det, du kan ønske dig finder vej til spalterne her på din netavis direkte fra producenter og distributører via pressemeddelelser, nyhedsbreve m.m. Vi gør specifikt opmærksom på, når vi har afprøvet produktet. Hvis ikke andet er nævnt, er hver omtale skrevet ud fra afsenderens materiale, hvilket man bør tage med i sine overvejelser, inden man eventuelt handler.

Artikeldatabasen er opdelt i kategorier for at gøre det nemt at finde de enkelte omtaler.

Er du producent, distributør eller forhandler så send en mail med beskrivelse og foto til nytsnabel-aprodukttips.dk eller brug formularen herunder, og fortæl læserne om alt det, de kan ønske sig. Eller endnu bedre, du kan selv oprette dig som forfatter her på Produkttips.dk og skrive din artikel selv, så styrer du selv, hvad der skal stå.

Produkttips.dk er et websted i Straaberg.dk-netværket.

Brug af indhold på Produkttips

Det er tilladt at linke til artikler fra andre hjemmesider. Billeder er som regel pressefotos, som kun må bruges i den tiltænkte sammenhæng. Andre billeder kommer fra gratis stockfoto sites (f.eks. sxc.hu) eller er frigivet til offentlig brug, og i enkelte tilfælde er billeder stillet til rådighed af en fotograf til brug på Produkttips.dk.