alt det, du kan ønske dig
Thursday September 19th 2019
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

september 2019
M T O T F L S
« aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkivet

Om Produkttips

Produkttips.dk har en mission: Vi vil fortælle dig om nye produkter og ydelser på det danske marked på en nem og hurtig måde. Du skal finde alt det, du kan ønske dig lige her.

Alt det, du kan ønske dig finder vej til spalterne her på din netavis direkte fra producenter og distributører via pressemeddelelser, nyhedsbreve m.m. Vi gør specifikt opmærksom på, når vi har afprøvet produktet. Hvis ikke andet er nævnt, er hver omtale skrevet ud fra afsenderens materiale, hvilket man bør tage med i sine overvejelser, inden man eventuelt handler.

Artikeldatabasen er opdelt i kategorier for at gøre det nemt at finde de enkelte omtaler.

Er du producent, distributør eller forhandler så send en mail med beskrivelse og foto til nytsnabel-aprodukttips.dk eller brug formularen herunder, og fortæl læserne om alt det, de kan ønske sig. Eller endnu bedre, du kan selv oprette dig som forfatter her på Produkttips.dk og skrive din artikel selv, så styrer du selv, hvad der skal stå.

Produkttips.dk er et websted i Straaberg.dk-netværket.

Brug af indhold på Produkttips

Det er tilladt at linke til artikler fra andre hjemmesider. Billeder er som regel pressefotos, som kun må bruges i den tiltænkte sammenhæng. Andre billeder kommer fra gratis stockfoto sites (f.eks. sxc.hu) eller er frigivet til offentlig brug, og i enkelte tilfælde er billeder stillet til rådighed af en fotograf til brug på Produkttips.dk.