De 6 (måske) vigtigste ting på virksomhedens toilet

Udover et toilet og en vask, hvad er det, så nu lige man skal huske? Her mener vi de små ting, som er helt essentielle for den gode toiletoplevelse. Vi ved alle sammen godt, hvad en dårlig oplevelse er, og mange af os har helt sikkert oplevet en eller to dårlige toiletoplevelser. Derfor er det vigtigt, at man gør en indsats for, at virksomhedens toiletter fremstår rene, flotte og, ikke mindst, at de indeholder alt, hvad man skal bruge til at gøre, det man skal og ud igen. Gerne hurtigt, så der ikke opstår kø til toiletterne.

Men hvad er så disse 6 vigtige ting? Listen kommer her:

●        Toiletpapir

●        Papirhåndklæder

●        Hygiejnepose

●        Sæbe

●        Luftfrisker

●        Skraldespand

Flere af disse ting har du sikkert allerede eller har tænkt på at anskaffe dig, men ikke desto mindre ville vi blot lige nævne dem, da man nemt og hurtigt kan komme til at glemme de små ting, hvilket ikke er særlig godt for dine medarbejdere.

Toiletpapir, som ikke kradser

Når du skal til at vælge toiletpapir til din virksomhedens toiletter, kan det være en god ide at vælge en model, som har flere lag. Disse er ofte blødere, stærkere og har en bedre sugeevne end de modeller, der har færre lag. Man kan få mange modeller, der ikke koster en formue, men hvor man stadig får et produkt af en fornuftig kvalitet. Ved at vælge toiletpapir, som er skånsomt og behageligt at bruge, bidrager det til den gode toiletoplevelse.

Papirhåndklæder – den mere hygiejniske løsning

Vælger du Tork papirhåndklæder i stedet for håndklæder eller håndtørre, bidrager du til en mere hygiejnisk løsning. Papirhåndklæder er mere hygiejniske, da brugeren kun har mulighed for at røre ved de ark, som personen skal bruge. Derved ender du ikke med et håndklæde alle har brugt, og ej heller, at bakterier og virus bliver spredt til luften, som kan være tilfældet med en håndtørre. Tork papirhåndklæder kan findes i mange forskellige kvaliteter, så du kan finde en model, der matcher dit behov og budget.

Hygiejneposer – diskret bortskaffelse

Hygiejneposer er gode at have på toiletterne, så brugerne har et sted at kunne afskaffe ting diskret. Derudover skåner det afløb og toiletterne for produkter, som ikke er beregnet til at skulle skylles ud. Poserne sikrer en lugtfri og sikker toiletoplevelse for alle brugerne samtidig med, at rengøringspersonalet nemt kan bortskaffe poserne.

Håndsæbe

Det kommer nok ikke som en overraskelse, og det er nok heller ikke noget, du havde glemt, et toilet skulle indeholde. Dog synes vi, det var værd at nævne, da man hurtigt kan komme til at glemme det. Og det er en særdeles træls situation at stå i, når det sker.

Håndsæbe kommer i mange forskellige former og varianter, og derfor er der helt sikkert en, som passer til dine behov og ønsker. Især en håndsæbe med en hudvenlig pH-værdi er god at have på virksomhedens toiletter, så huden på hænderne undgår at blive rød og irriteret, som den let kan blive.

Luftfriskere, som eliminerer den dårlige lugt

Der kan ofte komme dårlig lugt ude på toiletterne, hvilket ikke er særlig rart for de efterfølgende gæster. Derved er det en god ide at have en luftfrisker på toilettet, så duften altid er ren og frisk.

Skraldespand

Denne kommer nok, ligesom håndsæben, ikke som en overraskelse. Selvom man godt ved, at man skal have skraldespande på toiletterne, kan man stadig godt gøre sig nogle overvejelser omkring dem. Skal de være store eller små? Skal de passe ind i den øvrige indretning, eller betyder dette ikke noget? Med mere.