Opgrader din virksomhed med en hjemmeside

Der var en tid, hvor det var sjældent, at en virksomhed havde et websted. Ting kan have ændret sig i årenes løb, men selv indtil for nylig ville det have kostet dig en enorm del af det at have et forretningswebsted bygget. Nu er vi i en helt bedre tid: det er nemt at oprette et forretningswebsted selv, og du kan betale kun et par dollars om måneden for at holde det live.

Det betyder selvfølgelig, at det ikke er en enorm ulempe at have et forretningswebsted (eller endda bare have et forretningswebsted, der ikke er meget godt). Men ikke at bekymre dig – denne artikel giver dig alle de værktøjer, du har brug for til at oprette et websted, der ser godt ud og fungerer godt, uanset din branche.

Nå din målgruppe

Forbrugerne starter typisk deres købsrejse med forskning og anbefalinger fra jævnaldrende og sociale netværksforbindelser. Undersøgelser viser, at når en forbruger en gang har en idé om, hvad de har brug for eller ønsker, begynder de at undersøge, og 72 procent af dem går online for at finde uddannelsesmateriale, anmeldelser og attester i henhold til denne rapport. Så hvis du ikke forbliver konkurrencedygtig med din konkurrence, giver du kunderne en grund til at købe fra et andet brand.

Alt du skal bruge for online succes

TILPAS PÅ SEKUNDER: Tilpas alt på dit websted, så det passer til din virksomheds behov med få klik. Ingen grænse for din kreativitet.

BRUG DIT EGET DOMÆNE: Markedsfør dit brand med dit eget unikke domæne. Brug det domæne, du allerede har, eller registrer et nyt hos os.

BLI FUNDET PÅ GOOGLE: Synlighed er nøglen. Takket være vores indbyggede SEO-værktøjer har kunder ingen problemer med at finde dig online.

INDAGERING AF INDHOLD: Engagere besøgende med forskellige typer indhold. Tilføj artikler, videoer, billeder, formularer og meget mere.