Hvad skal du gøre, hvis din medarbejder skal have firmabil?

Mange virksomheder i Danmark og faktisk også i hele verden giver nogle af sine medarbejdere en firmabil. De giver den selvfølgelig ikke som en form for gave, men i stedet fordi den pågældende medarbejder kører rigtig mange kilometer, og derfor vil det være den bedste forretning at give vedkommende en firmabil. Hvis du er en af de arbejdsgivere, som har en medarbejder, der med fordel kunne få en firmabil, kan du eventuelt læse mere omkring hele konceptet erhvervsleasing her.

To overordnet behov

Overordnet set har de fleste firmaer to forskellige behov for biler. Enten har de behov for en bil på gule plader, eller så har de behov for biler på hvide plader. Forskellen ligger i hvornår bilen må bruges. Bilerne på gule plader må udelukkende bruges i forbindelse med jobbet. Derfor er bilerne på gule plader rigtig gode til teknikere, håndværkere og så videre. Bilerne på de hvide plader kan, modsat bilerne på gule plader, også bruges i privat sammenhæng. Disse biler er derfor gode, hvis det er en af firmaets sælgere, en fra direktionen eller andre, som også har tænkt sig at bruge dem til privat brug.

Find en bilforhandler, som også kan tilbyde rådgivning

Uanset hvad dit behov er, vil den klart bedste ide, uanset hvad, være at finde et bilfirma, som også kan tilbyde dig en form for rådgivning. Grundet til dette er, at det at skaffe en bil til en af sine medarbejdere er meget mere end blot at beslutte, om den skal have hvide eller gule plader på. Du skal også tænke over hvilken form for leasing, du ønsker at gøre brug af. Du kan eksempelvis gøre brug af flexleasing, hvis du gerne vil have nogle bruge premium-biler, men der findes også andre former for leasing, som nogle bilforhandlere vil være i stand til at give dig rådgivning i.