Planlægningstavler – til dig der ønsker fuldt overblik

Har du brug for et whiteboard, der kan give dig fuldt overblik? Så bør du overveje at anskaffe dig en planlægningstavle – den kan nemlig være den helt rigtige løsning for dig. Det smarte ved planlægningstavler er, at de er inddelt efter uger, år eller andre parametre, der kan gøre det nemmere for dig at planlægge dit arbejdsliv – eller privat liv, for den sags skyld. Der findes overordnet set 3 forskellige typer planlægningstavler – tavler med kvadratisk inddeling, tavler med ugekalender og tavler med årskalender. De har dog alle én ting til fælles – de er fantastiske til at planlægning og organisering

Planlægningstavler med kvadratisk inddeling

Der findes et stort udvalg af planlægningstavler med kvadratisk inddeling i tern. Du har mulighed for at vælge mellem tern på 2×2 cm eller 5×5 cm. Det smarte ved de mange tern er, at de inddeler dit whiteboards overflade i overskuelige tern, som du kan bruge til at skrive i eller tegne mønstre efter. Den kvadratiske planlægningstavle er altså en god løsning for dig, hvis du har behov for at lave eksempelvis udregninger på din tavle. En planlægningstavle med tern er også god til dig, hvis behov skifter fra dag til dag. Du har nemlig mulighed for selv at tegne netop de mønstre, som du har behov for, for at få et ordentligt overblik over dit liv eller arbejdsskema. Planlægningstavler med en kvadratisk inddeling er altså kort sagt et godt valg for dig, der har brug for frihed og struktur på samme tid.

Planlægningstavle med ugekalender og årskalender

Har du behov for at planlægge hver enkelt dag i detaljer, kan du med fordel vælge en planlægningstavle med ugekalender. Her er hver enkelt af ugens dage inddelt i mange små felter, som du kan bruge til at markere dagens tidspunkter. Den er super praktisk for dig, der har en travl og presset hverdag. Du kan desuden både få planlægningstavler med ugekalender til en uge og til to uger.

Har du brug for at planlægge langt ud i fremtiden, kan du med fordel vælge en planlægningstavle med årskalender. Denne er smart, fordi planlægningstavlen viser 53 uger, som du selv kan udfylde. Ønsker du en af disse smarte tavler? Så kan du lige her se et stort udvalg af planlægningstavler.