Hundeseler til hunde der trækker

En hundesele er absolut den mest skånsomme løsning til din hund. Med en hundesele mindsker du risikoen for, at din hund får skader på dens nakke, ryg og luftrør – især hvis din hund trækker i linen. Hvis du synes, at halsbåndet sidder for stramt, eller hvis du har brug for mere kontrol over din hund, når I går tur, så anbefales det at tage et kig på de mange hundeseler i stedet. Du kan blandt andet få hundeseler fra det kendte mærke K9, her kan du eksempelvis se på den yderst populære Julius K9 hundesele, som er elsket af mange hundeejere verden over.

Hundeseler der bliver brugt af politiet

De mange hundeseler fra K9 er alle i absolut højeste kvalitet og med stor styrke. De er nemme at tage af og give på, har langt flere justeringsmuligheder end et almindeligt hundehalsbånd, og så sikrer hundeseler desuden større komfort grundet et bedre greb på hundens bryst. K9 hundeseler er designet til schæfere, hollandsk Shepherds og hunde af lignende størrelse, og rigtig mange europæiske lande bruger disse kvalitetsbevidste hundeseler til deres politihunde, når de er under arbejde. Det er også et kvalitetsstempel til selernes holdbarhed, styrke og komfort, da disse hunde ofte har selerne på i rigtig lang tid ad gangen.

Hundeseler frem for hundehalsbånd

Flere og flere hundeejere vælger at benytte hundeseler frem for hundehalsbånd. Det mest normale til hvalpe er de såkaldte H-seler. Når hunden bliver lidt større, kan du skifte til en Y-sele, hvor trækket bliver koncentreret mere direkte på hundens bryst. En hundesele kan dog ikke helt erstatte et halsbånd og det lovpligtige hundetegn. Men gåturen kan dog blive meget mere behagelig med en hundesele.

Med de mange mærker og typer af hundesele kan det være svært at vælge, hvilken sele, der passer netop dig og din hund. De mange hundeseler fra K9 er nemme at give på. Du løfter hundens ene forben, giver hunden selen over hovedet og spænder den fast omkring hunden lige bag forbenene. Disse typer hundeseler kan desuden nemt tilpasses de fleste hunde, så du går aldrig helt galt i byen med K9 hundeseler.