3 vigtige ting, når du køber et el løbehjul

Du gider ikke at mase løs på cyklen og ankomme svedig på arbejde. Derfor har du bestemt dig for at købe et el løbehjul. Men hvad skal du tænke på, når du skal finde det rette? Læs med her.

 

Pris

El løbehjul kommer i flere forskellige prisklasser. Pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen, men det afhænger også af, hvad du skal bruge dit løbehjul til. Er det et transportmiddel, du skal bruge hverdag og er afhængig af, så er det måske en god ide at gå efter en model i lidt højere kvalitet, der kan holde længere. Hvis du derimod bare skal bruge det i din fritid til korte ture, så behøver du ikke bruge en formue. Typisk ligger de fra 1000 kr. for den billigste model, og så op til 10.000 for luksusmodellerne. Du kan se mere her: https://www.segboard.dk/collections/el-lobehjul

 

Batteri

Batteriet på et el løbehjul er selvfølgelig genopladeligt og kan fås i forskellige størrelser. Jo større batteri, jo længere kan du køre på en opladning. Et batteri på 4000 mAh kan køre omkring 12 km, mens et større batteri kan køre op til 60 km. Her skal du igen vælge efter de behov, du har.

Sikkerhed

Hvis du ved, at du skal køre i trafikken inde i en by, skal sikkerheden selvfølgelig være i orden. Vælg et løbehjul der har lys på, eller sæt selv lygter på det. Sørg også altid for at køre med hjelm, så du ikke kommer til skade, hvis uheldet skulle være ude.