A.S.98 − Høj kvalitet til dine fødder

A.S.98er et italiensk skomærke, som blev etableret i 1980’erne. De producerer håndlavet fodtøj i ægte italiensk læder, hvor fokus er på design og funktionalitet.

Ægte italiensk læder

A.S.98 fodtøj er fremstillet i ægte italiensk læder af høj kvalitet. Du får altså et par sandaler, sko eller støvler, som holder i lang tid, hvis du løbende behandler dem, som de har fortjent. Det indbefatter blandt andet regelmæssig pudsning og vask, så de altid fremstår som nye. På den måde får du ikke bare et par sko, som holder i lang tid, men som også ser helt nye ud, uanset hvor længe du har haft dem.

Håndlavede sko og støvler

Alle A.S.98 sko og støvler er håndlavede – og dermed ikke masseproducerede, som de fleste andre skomærker på markedet i dag. Hver enkelt sko er lavet med stor kærlighed og omhu, hvilket betyder, at du får en unik sko, der har fået den opmærksomhed, den har fortjent. Det ser man blandt andet i alle de smukke detaljer i hver enkelt sko, som får dem til at skille sig ud fra andre mærker. En unik sko eller støvle stiller selvfølgelig store krav til dig, om at passe godt på dem ved at tage dig godt af dem med vask, pudsning og lignende kærlig, så de altid har lige det udtryk, som da de var helt nye.

Kvalitet i top

Kvalitet og pris hænger sammen. A.S.98 fodtøj er ikke det billigste fodtøj på markedet, men det er prisen værd, fordi de holder mere end dobbelt så længe, som tilsvarende billige sko og støvler købt i billigvare forretninger. Kvaliteten er nemlig helt i top og komforten kommer i første række. Du får derfor et par sko eller støvler som holder længe og som føles som en drøm på fødderne.