alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

marts 2017
M T O T F L S
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkivet

Forkæl dine børn i påsken

Påsken står for døren, hvilket betyder ferie, helligdage og masser af familietid. I påsken skal du være sammen med familien, og børnene skal oftest med til diverse arrangementer. Sommetider kan det være svært at have dem med til de voksnes arrangementer. Men løsningen på dette er ikke så omfattende. Det handler om, at børnene skal kunne lege og have det sjovt – med hinanden, sig selv og med de voksne. Derfor får du i denne artikel ideer til produkter, som du kan forære dine børn, så påsken kan byde på sjov og hygge – både for store og små.

Køb kostumer til sjov og leg

Er der noget sjovere end en udklædningsleg? Børn elsker at klæde sig ud. De kan få mange timer til at gå med udklædningslege, hvor de kan leve sig ind i mange forskellige universer. Der findes mange forskellige kostumer på markedet – men når du skal købe et kostume til dit barn, er der en række ting, som du kan kigge efter. Hvis dit barn har en yndlings Disney-figur, en yndlings-prinsesse eller en yndlings-helt, vil han eller hun uden tvivl blive glad for at kunne klæde sig ud som dette. Og hvad enten dit barn elsker Mickey Mouse, Ninja Turtles eller Snehvide – er der helt sikkert et kostume, som forestiller figuren. Du kan også prøve at købe en morphsuit til dit barn, som er en sjov og tætsiddende dragt til udklædning. Find her.

Forær dit barn et sjovt kostume i påskegave, og lad ham/hende lege og udforske den nye og spændende rolle. Mange timer vil kunne gå med sjov og leg, og kostumet kan sagtens tages med til påskens mange arrangementer.

Køb klassisk legetøj

Har du et yngre barn, som måske ikke er gammelt nok til at lege rollespil i udklædningstøj? Hvis du har et yngre barn, findes der ligeledes legetøj, som du kan forære barnet i påskegave. Hvis dit barn har en yndlingsserie eller en yndlingsfigur, kan du ligeledes finde dette i legetøjsformat. Dit barn vil elske at lege med en genkendelig figur, som det tilmed kan associere med et tv-program. Her kan du for eksempel købe Disney-legetøj til dit barn, hvor du mange steder kan få legetøj, som er beregnet og specialudviklet til yngre børn. Hvis dit barn elsker at se Bamse og Kylling, kan du ligeledes finde legetøj som er specialudviklet af DR. Her finder du et bredt sortiment, hvori du blandt andet kan finde Bamses hytte, som barnet kan bygge med træklodser. Bamse og kylling legetøj kan købes her.

Hyg jer med familiespil

Hvis du vurderer, at dit barn er gammelt nok, kan du ligeledes købe et elektronisk spil eller et brætspil for hele familien. I påskens mange helligdage kan I sammen på glæde af et sjovt og udfordrende spil. Foruden underholdning for hele familien kan spillet øve barnet i en række færdigheder, såsom regning og stavning. En super god løsning, som kan samle familien i mange timer. Du kan ligeledes købe spil, som børnene kan spilles indbyrdes.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.