alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

marts 2017
M T O T F L S
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkivet

3 gode eksempler på moderne spisebordsstole

Der findes mange forskellige spisebordsstole på det danske marked, og derfor kan det også være et vanskeligt valg, hvis du står overfor at skulle investere i en række nye spisebordsstole til dit spisebord. Hvis du finder det meget vigtigt, at du kan finde et par lækre spisebordsstole, der både er moderne og er af høj kvalitet, så er du kommet til det rette sted.

I denne artikel finder du hele tre gode eksempler på moderne spisebordsstole, hvorfor der med garanti også vil være nogle af disse stole, der enten appellerer direkte til dig eller derimod kan give dig inspirationen til at finde et sæt stole, der er lige noget for dig. Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu og ikke blot vælger dem fordi de er moderne.

HAY – About a Chair

About a Chair fra HAY er en spisebordsstol, der kan bryste sig af et både let og enkelt design. Hele idéen med denne stol er, at den skal være både iøjnefaldende, men dog samtidig også har en enkelthed, der er med til at gøre den anonym og neutral. Det er en stol, der virker rigtig godt rundt om ethvert spisebord, men ikke nok med det, så kan den faktisk også tjene andre formål, da den også kan bruges rundt om mødebordet.

Der er findes mange forskellige HAY spisebordsstole, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at About a Chair – uden tvivl – er én af de mest populære af slagsen blandt danskerne. Stolen leveres som standard med plastikglidere, der er blevet skruet fast på stolen.

Eames – Plastic Chair (DSR)

Plastic Chair (DSR) er en revideret udgave fra Vitra, der er baseret på den uhyre kendte Fiberglass Chair fra Eames, der stammer helt tilbage fra 1948, men ikke længere produceres den dag i dag. Selve sædeskallen er blevet produceret i polypropylene i stedet for glasfiber som før i tiden – det har betydet, at du oplever en rigtig god siddekomfort og dertil også en rigtig god styrke.

Stolens forkromede stel kan vælges i flere forskellige versioner, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at den mest karakteristiske af slagsen er Eiffel-stellet og herefter kommer det kendte bøjlestel. Den organisk formede skal er desuden monteret på selve stellet med gummiringe, der er stødabsorberende.

Muuto – Visu Wood

Muuto er ét af de mest populære brands indenfor moderne, dansk møbelarkitektur i øjeblikket. Deres Visu Wood-spisebordsstol, der er blevet designet af designeren Mika Tolvanen er én af de absolut mest moderne spisebordsstole, du har mulighed for at anskaffe dig. Det er en meget klassisk skalstol, der er blevet moderniseret og det giver selvfølgelig stolen et meget karakteristisk og spændende look, som du ikke kommer til at opleve fra andre stole.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er tale om en stol, der bestemt er blevet skåret back-to-basics, hvor alle overflødige og unødvendige detaljer er blevet fjernet til fordel for at skabe et minimalistisk look. De betyder også, at du kan være sikker på, at der er tale om en uhyre elegant og stilren spisebordsstole.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.